Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vineri: Reprezentantele județului Alba în play-off-ul Ligii a 3-a încheie sezonul competițional. „Meciul de adio”

Publicat

Ultima etapă a play-off-ului Seriei 9 a Ligii a 3-a se va desfășura vineri, 19 mai. Unirea Alba Iulia va juca în deplasare, la Ungheni, în vreme ce Metalurgistul Cugir va primi vizita liderului absolut, Corvinul Hunedoara.

Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia vor pune punct actualului sezon competițional vineri, la finalul partidelor pe care acestea le vor disputa începând cu ora 18:00.

Situația la zi a clasamentului ne arată faptul că lucrurile sunt tranșate în ceea ce privește ordinea primelor 4 clasate, astfel vom avea parte de o ultimă etapă cu rol strict de divertisment.

Metalurgistul Cugir – Corvinul Hunedoara

Hunedorenii vor aborda, cel mai probabil, partida cu un prim 11 secundar, întrucât toate privirile sunt țintite spre ei în vederea barajului de promovare pe care aceștia urmează să îl dispute.

Corvinul este aproape de o performanță istorică, întrucât se află la un meci distanță de a încheia sezonul competițional 2022/2023 fără înfrângere. Singura echipă care a reușit să nu piardă în fața hunedorenilor este Avântul Reghin, formație care a reușit să remizeze acasă cu Corvinul Hunedoara.

Metalurgistul Cugir nu mai are pentru ce să tragă în această ultimă partidă, așadar există posibilitatea ca trupa pregătită de Lucian Itu să sufere de o oarecare lipsă de motivație în partida de vineri.

Unirea Ungheni – Unirea Alba Iulia

Duelul „Unirilor” va avea loc la Ungheni, acolo unde Unirea Alba Iulia nu a mai câștigat din 26 martie 2021.

Unirea Ungheni și-a asigurat matematic calificarea la barajul de promovare de pe poziția secundă a Seriei 9 încă cu 2 etape înaintea finalului de campionat.

„Alb- negrii” de la Unirea Alba Iulia a reușit o victorie în ultimul meci disputat, acasă, împotriva Metalurgistului Cugir, meci care i-a asigurat medalia de bronz a competiției.

foto clasament: flashscore.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax