Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI: Se deschide oficial SKATE PARK-ul din Cetatea Alba Carolina. Investiția a fost de 600.000 de euro

Publicat

skatepark Primăria Alba Iulia a anunțat oficial deschidera skatepark-ului din Cetatea Alba Carolina. Vineri, 9 octombrie, de la ora 11.00, va avea loc inaugurarea obiectivului în care administrația locală a investit 600.000 de euro.

Lucrările la Bastion Skatepark au fost finalizate în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar vineri se va tăia panglica și se va permite accesul în incintă.

Construcția la skatepark a ținut mai mult decât era prevăzut inițial. Proiectul a cărui valoare este de 2,8 milioane lei trebuia să fie finalizat inițial în luna aprilie a acestui an. Termenul s-a prelungit din cauza condițiilor meteo de la începutul primăverii. Al doilea termen a fost pentru luna iulie însă nici acesta nu a fost respectat, astfel că abia la sfârșitul lunii septembrie s-a reuşit finalizarea proiectului.

(P) Adidasi skate pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport pentru bărbați femei și copii. Branduri mari: Adidas, Nike, Reebok, Under Armour, Salomon, Puma, Asics, Lee Cooper, Karrimor, Everlast, British Knight, LA Gear, Disney. Comenzi online. Transport prin curier. Plata ramburs sau cu cardul, în rate. Reduceri mari în fiecare zi.

Reamintim că licitaţia pentru amenajarea acestui obiectiv situat pe contragarda Bastionului Sfânta Elisabeta a fost câștigată de o firmă la care este acționar Danil Sabău, patronul Grup Corint, firma care a obținut toate contractele pentru amenajarea Cetății Alba Carolina.

General Game SRL are acționari comuni cu Grup Corint SRL – firma care a câștigat toate contractele de amenajare a Cetății Alba Carolina. Prima lucrare de anvergură a firmei General Game,  pe care a avut-o și pe care a reușit să o finalizeze la Alba Iulia, a fost restaurarea Porții I a Cetății. Lucrările au durat aproape  15 ani, din anul 1997 până în mai 2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tibi

    vineri, 09.10.2015 at 09:46

    Foarte bine ales momentu. Vineri de la 11, copiii care beneficiaza de parc sunt la scoala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax