Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI, se deschide sezonul de schi în Munţii Șureanu. Iubitorii sporturilor de iarnă pot profita la maxim de zăpadă

Publicat

15282037_1303110876377176_1597525908_nÎnceputul lunii decembrie vine cu o veste foarte bună pentru cei care au așteptat luni întregi ca să poată profita din nou de zăpadă. Domeniul Schiabil Șureanu deschide, vineri, noul sezon de schi. Ninsoarea care a căzut în ultimele zile a fost suficientă pentru a acoperi pârtiile de un strat considerabil de zăpadă, perfect pentru un weekend la munte. 

„Pregătirile pentru începerea unui nou sezon de schi sunt finalizate! În prezent pe pârtia A3 sunt condiții prielnice pentru schi. Potrivit prognozelor meteo, peste câteva zile așteptam ninsori bogate, astfel încat sunt șanse de peste 95% ca vineri, 2 decembrie să deschidem noul sezon” au anunțat reprezentanții Domeniului Schiabil Șureanu în urmă cu câteva zile.

Vremea a ținut cu iubitorii sporturilor de iarnă și le-a adus zăpadă din abundență, astfel că, începând de vineri se deschide nou sezon pe pârtiile de la Domeniul Schiabil Șureanu.

Ninsorile nu se opresc și, potrivit meteorologilor, atât joi cât și vineri se anunță zile de iarnă autentică în zona Oașa – Munţii Sebeşului.

Cei interesați să se distreze și să își petreacă weekendul cât mai aproape de pârtie se pot caza la Pensiunea Poarta Raiului.




 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax