Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vineri seara: „Guess Who” vine în Club „Allegria”

Publicat

Vineri seara, începând cu ora 22.30, Guess Who va susţine un show incendiar în Club „Allegria” din Alba Iulia. Organizatorii promit o seară de pomină pentru cei care vor alege această locaţie. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervările le puteți face la numărul de telefon 0757  136 133 – Vasi.

Laurențiu Mocanu (Guess Who) face parte din noul val de artiști hip-hop care au revoluționat industria muzicală românească. A devenit cunoscut publicului larg la sfârșitul anului 2009, odată cu lansarea „Locul Potrivit” – o piesă cu puternic mesaj social, single-ul „Manifest”, lansat după un an, confirmând imensul succes la public al artistului.

De curând, Guess Who a lansat o piesă cu Marius Moga – ”Tot mai sus”. Melodia se bucură deja de mare succes, strângând în doar o lună de la lansare aproape 2 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al casei de producție Okapi Sound. Single-ul „Tot mai sus”  poartă numele celui de-al doilea album din cariera sa, care urmează să fie lansat în curând și pe care vor fi colaborări cu Spike, Grasu XXL, Doc, Agresiv și alții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax