Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Şedinţă la CL Aiud. Documentaţii pentru licitaţii de teren în zona industrială şi concesionarea Centrului Sportiv şi diplomă aniversară pentru Colegiul Tehnic

Publicat

Consiliul Local al Municipiului Aiud se reuneşte vineri, 27 septembrie, în şedinţă ordinară. Vor fi supuse votului consilierilor 21 de proiecte de hotărâre printre care modificarea regulamentului de vânzare a bunurilor din domeniul privat al municipiului Aiud, avizarea limitelor teritoriului intravilan al municipiului şi aprobarea actului adiţional la contractul de salubrizare al Municipiului Aiud.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai află însuşirea raportului de evaluare pentru licitaţie publică deschisă cu strigare a unor loturi de teren construibil pe str. Tribun Tudoran, zona Industrială, aprobarea documentaţiilor pentru concesionarea prin licitaţie publică a Centrului Sportiv din Parcul Municipal şi acordarea ”Diplomei aniversare” Colegiului Tehnic Aiud, la 45 de ani de la înfiinţare.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii pe anul 2013 ale Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii pe anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de vânzare a bunurilor din domeniul privat al municipiului Aiud aprobat prin HCL nr. 87/2007.

4. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Aiud ca membri ai consiliilor de administraţie şi ai comisiilor pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat finanţate prin bugetul local al municipiului Aiud ce şi-au dobândit personalitatea juridică şi desemnarea unui alt membru al Consiliului Local Aiud în Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional “Titu Maiorescu” Aiud.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului referitor la condiţiile în care se realizează accesul pe proprietatea publică sau privată a municipiului Aiud în vederea instalării, întreţinerii, înlocuirii sau mutării reţelelor de comunicaţii electronice sau a elementelor de infrastructură necesare susţinerii acestora, modul de utilizare partajată a elementelor de infrastructură, precum şi măsurile privind construirea de reţele de comunicaţii electronice”.

6. Proiect de hotărâre privind  avizarea limitelor teritoriului intravilan al Municipiului Aiud.

7. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unor terenuri, conform art.36 din Legea nr.18/1991 privind fondul funciar, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

8. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren situat în Aiud, str. Gării, fn, înscris în CF nr. 82844 Aiud, CF 82843 Aiud, CF 82736 Aiud şi  CF nr. 82737 Aiud, cu suprafaţa totală de 4675 m2, proprietar tabular Municipiul Aiud – domeniul privat.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Serviciului Public de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local Aiud.

10. Proiect de hotărâre privind retragerea autorizaţiei taxi nr. 034 de la SC Ovi Taxi SRL aprobată prin HCL  nr. 34/ 2009 şi rezilierea contractului nr.4960/2008 de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport în regim de taxi.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea compensării chiriei datorate cu contravaloarea lucrărilor efectuate de chiriaşul Mogoşan Marin, la imobilul situat în Aiud, str. Transilvaniei, nr.70.

12. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice – topografice (aprobarea modificării suprafeţei,  parcelarea şi înscrierea construcţiei) aferentă imobilului înscris în CF nr. 83830 Aiud, cu nr. top. 982/2/1, situat în Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 1, categoria de folosinţă curţi construcţii, proprietar tabular Oraşul Aiud.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea actului adiţional la contractul de salubrizare al Municipiului Aiud.

14. Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului contractului de concesiune nr. 57/2000 şi a contractului de închiriere nr.100/2001 aferente imobilului situat în Aiud, str. Mircea Vulcănescu, nr. 3.

15. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare a proprietăţii imobiliare “loturi teren construibil” situată în Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 72A – 72T, zona Industrială şi vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a loturilor.

16. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 185/2012 de aprobare a închirierii prin licitaţie publică a parcărilor amenajate în cartierul de locuinţe colective Sergent Haţegan, în zona blocurilor E13, H1, B10, B12, B14.

17. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 105 din 29 mai 2013 privind aprobarea studiului de oportunitate, a caietului de sarcini şi a documentaţiei de atribuire pentru concesionarea prin licitaţie publică deschisă a imobilului cu destinaţia “Centru Sportiv”, situat în Parcul Municipal.

18. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 111 din 29 mai 2013 privind aprobarea documentaţiei tehnice cadastrale pentru întocmirea planului de situaţie a imobilului teren cu nr. cad. 1730/1, având suprafaţa de 158.450 m2 şi destinaţia „amenajare zonă de agrement şi pescuit sportiv”.

19. Proiect de hotărâre privind însuşirea Documentaţiei Tehnice Cadastrale întocmite de exp. Pavel Gheorghe, pentru înscrierea în domeniul privat al Municipiului Aiud a imobilelor cu destinaţia de păşune.

20. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei B1 – Bugetul Subproiectului – “Centrul de îngrijire pentru copii aflaţi în situaţii de risc – Sf. Nicolae” anexă la HCL nr.238/28.11.2012.

21. Proiect de hotărâre privind instituirea şi acordarea ”Diplomei aniversare” Colegiului Tehnic Aiud la momentul aniversării a 45 de ani de la înfiinţare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. radu

    vineri, 20.09.2013 at 14:23

    Ce bine ca voi aveti inaintea consilierilor proiectele de hotarare .

  2. radu

    vineri, 20.09.2013 at 14:24

    si…inainte sa fie afisate pe site-ul primariei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax