Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Şedinţă la CL Aiud. Documentaţii pentru licitaţii de teren în zona industrială şi concesionarea Centrului Sportiv şi diplomă aniversară pentru Colegiul Tehnic

Publicat


Consiliul Local al Municipiului Aiud se reuneşte vineri, 27 septembrie, în şedinţă ordinară. Vor fi supuse votului consilierilor 21 de proiecte de hotărâre printre care modificarea regulamentului de vânzare a bunurilor din domeniul privat al municipiului Aiud, avizarea limitelor teritoriului intravilan al municipiului şi aprobarea actului adiţional la contractul de salubrizare al Municipiului Aiud.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai află însuşirea raportului de evaluare pentru licitaţie publică deschisă cu strigare a unor loturi de teren construibil pe str. Tribun Tudoran, zona Industrială, aprobarea documentaţiilor pentru concesionarea prin licitaţie publică a Centrului Sportiv din Parcul Municipal şi acordarea ”Diplomei aniversare” Colegiului Tehnic Aiud, la 45 de ani de la înfiinţare.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii pe anul 2013 ale Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii pe anul 2013.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de vânzare a bunurilor din domeniul privat al municipiului Aiud aprobat prin HCL nr. 87/2007.

4. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local Aiud ca membri ai consiliilor de administraţie şi ai comisiilor pentru evaluarea şi asigurarea calităţii din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat finanţate prin bugetul local al municipiului Aiud ce şi-au dobândit personalitatea juridică şi desemnarea unui alt membru al Consiliului Local Aiud în Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional “Titu Maiorescu” Aiud.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Regulamentului referitor la condiţiile în care se realizează accesul pe proprietatea publică sau privată a municipiului Aiud în vederea instalării, întreţinerii, înlocuirii sau mutării reţelelor de comunicaţii electronice sau a elementelor de infrastructură necesare susţinerii acestora, modul de utilizare partajată a elementelor de infrastructură, precum şi măsurile privind construirea de reţele de comunicaţii electronice”.

6. Proiect de hotărâre privind  avizarea limitelor teritoriului intravilan al Municipiului Aiud.

7. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unor terenuri, conform art.36 din Legea nr.18/1991 privind fondul funciar, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

8. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului teren situat în Aiud, str. Gării, fn, înscris în CF nr. 82844 Aiud, CF 82843 Aiud, CF 82736 Aiud şi  CF nr. 82737 Aiud, cu suprafaţa totală de 4675 m2, proprietar tabular Municipiul Aiud – domeniul privat.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Serviciului Public de Asistenţă Socială din subordinea Consiliului Local Aiud.

10. Proiect de hotărâre privind retragerea autorizaţiei taxi nr. 034 de la SC Ovi Taxi SRL aprobată prin HCL  nr. 34/ 2009 şi rezilierea contractului nr.4960/2008 de atribuire în gestiune delegată a serviciului de transport în regim de taxi.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea compensării chiriei datorate cu contravaloarea lucrărilor efectuate de chiriaşul Mogoşan Marin, la imobilul situat în Aiud, str. Transilvaniei, nr.70.

12. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice – topografice (aprobarea modificării suprafeţei,  parcelarea şi înscrierea construcţiei) aferentă imobilului înscris în CF nr. 83830 Aiud, cu nr. top. 982/2/1, situat în Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 1, categoria de folosinţă curţi construcţii, proprietar tabular Oraşul Aiud.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea actului adiţional la contractul de salubrizare al Municipiului Aiud.

14. Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului contractului de concesiune nr. 57/2000 şi a contractului de închiriere nr.100/2001 aferente imobilului situat în Aiud, str. Mircea Vulcănescu, nr. 3.

15. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare a proprietăţii imobiliare “loturi teren construibil” situată în Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 72A – 72T, zona Industrială şi vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a loturilor.

16. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 185/2012 de aprobare a închirierii prin licitaţie publică a parcărilor amenajate în cartierul de locuinţe colective Sergent Haţegan, în zona blocurilor E13, H1, B10, B12, B14.

17. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 105 din 29 mai 2013 privind aprobarea studiului de oportunitate, a caietului de sarcini şi a documentaţiei de atribuire pentru concesionarea prin licitaţie publică deschisă a imobilului cu destinaţia “Centru Sportiv”, situat în Parcul Municipal.

18. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 111 din 29 mai 2013 privind aprobarea documentaţiei tehnice cadastrale pentru întocmirea planului de situaţie a imobilului teren cu nr. cad. 1730/1, având suprafaţa de 158.450 m2 şi destinaţia „amenajare zonă de agrement şi pescuit sportiv”.

19. Proiect de hotărâre privind însuşirea Documentaţiei Tehnice Cadastrale întocmite de exp. Pavel Gheorghe, pentru înscrierea în domeniul privat al Municipiului Aiud a imobilelor cu destinaţia de păşune.

20. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei B1 – Bugetul Subproiectului – “Centrul de îngrijire pentru copii aflaţi în situaţii de risc – Sf. Nicolae” anexă la HCL nr.238/28.11.2012.

21. Proiect de hotărâre privind instituirea şi acordarea ”Diplomei aniversare” Colegiului Tehnic Aiud la momentul aniversării a 45 de ani de la înfiinţare.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. radu

    vineri, 20.09.2013 la 14:23

    Ce bine ca voi aveti inaintea consilierilor proiectele de hotarare .

  2. radu

    vineri, 20.09.2013 la 14:24

    si…inainte sa fie afisate pe site-ul primariei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 16 turiști, rămași blocați cu trei mașini în zăpadă, în Munții Șureanu, salvați de jandarmi și Salvamont Alba

Publicat

Un grup de 16 turiști care se deplasau cu trei mașini în Munții Șureanu au rămas blocați în zăpadă, pe un drum forestier și au avut nevoie, vineri seara, de ajutor. Au intervenit echipaje de jandarmi și Salvamont. Potrivit Jandarmeriei Alba, apelul a fost primit în jurul orei 20.00. Tinerii cu vârste cuprinse între 20 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTA albă. Obiceiuri și tradiții înainte de Postul Paștelui. Se gătesc plăcinte și bărbații nu ar avea voie să lucreze

Publicat

placinte

Ultima sâmbătă înainte de Postul Paștelui se numește Sâmbăta albă, din săptămâna brânzei, iar în această zi creștinii își amintesc de o serie de tradiții și obiceiuri. Sărbătoarea Sfintelor Paști este precedată de unul dintre cele patru posturi mari de peste an, rânduite în Biserica Ortodoxă. Postul Mare sau Postul Sfintelor Paști este chiar cel […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Cei mai buni sportivi și antrenori din Aiud, premiați de primărie. LISTA performerilor

Publicat

Sportivul anului la Aiud este Alexia Mărginean, de la Tenis Club Parc Aiud, antrenată de Gheorghe Radu. Sportivii Aiudului au fost premiați joi seara la a a IV-a ediție a Galei Sportului Aiudean. Au fost desemnați, de semenea, Ambasadorii Sportului Aiudean. Aceștia sunt: 1. Benjamin Adegbuyi 2. Bogdan Andone 3. Cordea Andrei 4. Dâlbea Răzvan […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

SURSE: Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, prinsă în flagrant de DNA. Ar fi luat mită 120.000 de euro

Publicat

sorina pintea

Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a intrat în vizorul procurorilor DNA, într-o anchetă privind fapte de corupție.  Potrivit unor surse, a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA. Potrivit unor surse judiciare, ancheta în cazul Sorinei Pintea vizează un contract de achiziții a unor echipamente medicale folosite la combaterea noului coronavirus. Mita ar fi […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate