Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Vineri: Ședință la Consiliul Local Alba Iulia. Exproprieri la blocul G2, extinderea rețelei de apă și premierea unor sportivi

Publicat

Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc vineri, 5 august, în ședință extraordinară, de la ora 11.00, cu șapte proiecte pe ordinea de zi.

Vor avea de aprobat documentație pentru exproprieri de locuințe din blocul G2 – ”Turturica”, premierea sportivilor și antrenorilor de la clubul ”Life is Dance” și extinderea rețelei de apă și canalizare în zonele Orizont, Micești și Schit ce au finanțare prin programul ”Anghel Saligny”.

Proiectul ordinii de zi

  • 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere a unor imobile (locuințe) situate în Alba Iulia, strada Arnsberg, nr. 20, bloc G2, situate pe amplasamentul obiectivului de investiții:„Desființare construcție existentă (Bloc G2) și construire parcaj colectiv și amenajare incintă”
  • 2. Proiect de hotărâre privind respingerea plângerii prealabile formulată împotriva Hotărârii nr. 320/2022 a Consiliului local privind aprobare devizului general și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru realizarea obiectivului de investiții : ”Desființare construcție existentă (bloc G2) și construire parcaj colectiv și amenajare incintă”, aprobați prin Hotărârea nr. 398/2019 a Consiliului local al municipiului Alba Iulia
  • 3. Proiect de hotărâre privind premierea sportivilor și antrenorilor de la Asociația Clubul Sportiv „Life is Dance”, care au obținut performanțe desosebite la acțiunile sportive internaționale și naționale oficiale
  • 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat și aprobarea categoriilor de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru Proiectul ”Extindere rețea canalizare și apă pe străzile: Azur, Zenit, Albatros, Uranus, Orizont 3, Orizont 4, Orizont 6, Orizont 9, Orizont 10, Orizont 16, Orizont 21, Orizont 23, Orizont 24, Orizont 25, Orizont 26” aprobat la finanțare la secțiunea „Dezvoltare teritorială”-„Lucrări publice” – în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
  • 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea categoriilor de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru Proiectul „Extindere rețea apă și canalizare zona Emil Racoviță, pe străzile: Emil Racoviță, Alexandru Odobescu, Petre Inspirescu, Grigore Antipa, Humulești, S. Mîndrescu, Alexandru Vlahuță, Dimitrie Bolintineanu, Cenade, Ep. E. Bardaș, Victor Babeș” aprobat la finanțare la secțiunea „Dezvoltare teritorială”-„Lucrări publice” – în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
  • 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea categoriilor de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru Proiectul “Rețea de canalizare pluvial pentru descărcarea canalelor colectoare HC762 și HC1134 din localitatea Micești, municipiul Alba Iulia, în emisarul natural Ampoi” aprobat la finanțare la secțiunea „Dezvoltare teritorială”- „Lucrări publice” – în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”
  • 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice, fază SF și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Extindere rețea apă cu branșamente și canalizare cu racorduri pe strada Cerbului, Azuga, Dimitrie Paciurea și extindere rețea canalizare și racorduri pe strada Măgurei, Dragomirna și Atena”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax