Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şedinţă pentru învestirea în funcţie a primarului şi consilierilor locali din Aiud. Viceprimar a fost ales Liviu Octavian Rusu


Publicat

Vineri, 22 iunie, de la ora 12.00, la Aiud s-a desfăşurat ceremonia de învestire în funcție a primarului și a consilierilor locali votați de cetățeni la alegerile locale din 10 iunie, pentru un nou mandat la conducerea administrației din oraș. Cu această ocazie, primarul ales, Horațiu Josan (USL), a depus jurământul la începutul celui de-al treilea mandat. În aceeași ședință, consilierii au ales, prin vot secret, viceprimarul orașului: Liviu Octavian Rusu (USL), care a primit 13 voturi „pentru”.

Noii aleși ai Aiudului au fost instalați în funcție vineri, în prezenţa prefectului Dan Simedru, a deputatului PNL Teodor Atanasiu şi a consilierului judeţean Romul Popa.

Uniunea Social Liberală a obținut cel mai mare număr de consilieri locali (8), PDL a adunat voturile echivalente pentru 6 mandate de consilier, UDMR deține 3 fotolii, iar PP-DD a obținut 2 locuri în CL. Unul dintre candidaţii PP-DD nu a fost validat de partid, este vorba despre Emil Trifu, care a fost înlocuit cu Ioan Moldovan. De asemenea, primarul Horaţiu Josan s-a retras de pe lista consilierilor locali, astfel că în locul său a intrat candidatul USL Simona Lazăr.

Vă prezentăm noua componenţă a Consiliului Local Aiud:

USL

Liviu Octavian Rusu

Martin Florea

Florian Opriţa

Ioan Viorel Tătar

Ioan Opriş

Andreea Katona

Simona Lazăr

Kocis Pavel

UDMR

Kovats Krisztian

Szocs Ildi

Krecsak Adalbert

PP-DD

Radu Călin

Ioan Moldovan

PDL

Oana Badea

Vasile Vultur

Iosif Bradea

Aurel Fleşer

Molnar Geza

Tiberiu Buduşan

Tot în ședința de vineri, noul Consiliu Local l-a desemnat, prin vot secret, pe cel care va ocupa funcția de viceprimar al orașului în următorii 4 ani. Propunerea USL pentru funcție de adjunct al primarului, Liviu Octavian Rusu, membru PSD a primit 13 voturi. Pentru funcţia de viceprimar a mai fost nominalizat Aurel Fleşer din partea PDL, dar a obţinut doar 6 voturi. O altă propunere a fost avansată de Oana Badea, care a nominalizat-o pe directoarea Colegiului „Betheln Gabor” din Aiud, Szocs Ildi, însă aceasta a refuzat.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

9 Comentarii

9 Comments

 1. primarelul

  vineri, 22.06.2012 at 17:38

  oana badea se face de ris propunind viceprimari persoane pe care nu le-a intrebat inainte. ridicol !

 2. Pippo Dinamovistul

  sâmbătă, 23.06.2012 at 09:22

  Iar a ajuns banditul de Rusu la conducere.Pacat ,caci e prea tarziu,din fosta fabrica nu mai are nimik ce sa-si insuseasca.

  • E

   sâmbătă, 23.06.2012 at 16:49

   Plesneşte rânza în toată dinamovisto-pedelimea aiudeană….Pippo-tele şi ficaţii sunt scrum…Nu le-a rămas altceva decât sa-şi borască veninul. Nu contează, mergeţi mai departe.

 3. Pippo Dinamovistul

  duminică, 24.06.2012 at 20:33

  Comunistilor,am avut stadion acum nu mai avem nimik.Plecati cu totii,lasati-ne,Aiudul nu e o afacere!!!

 4. E

  luni, 25.06.2012 at 19:31

  Pippoţel-******, eşti prea bătut în cap ca să pricepi cum devin lucrurile. Eu nu sunt comunist, dar chiar dacă aş fi, nu mă pot compara cu tine !! Tu eşti dinamovist, adică securist, adică mai mult dect comunist. Dar cred că mai mult te lauzi, eşti prea ******** ca să fi admis în oricare din categoriile de mai sus. Rezumând: un Pippoţel-*******, bătut în cap şi cam ****** îşi dă cu părerea „autorizată” la ce se face sau nu se face în Aiud. Hai să ne hărhăim ! hă hă hă hăăăăăăăă !!!!!!!!!!!

 5. Pippo Dinamovistul

  marți, 26.06.2012 at 09:55

  Hai sa ne dam o intalnire,sa vedem care e asa viteaz precum se lauda.Daca nu ai bani,platesc eu cafeaua sau sucul unde ne intalnim.Si apropo,FC Dinamo 1948 Bucuresti,e o societate cu 3 actionari majoritari care nu are nici o treaba cu vechea societate la care nestiutorii i spun securisti.

 6. Pippo Dinamovistul

  marți, 26.06.2012 at 16:41

  Numai din cauza asocierii cu un partid ce a facut mult rau ,nu l-am votat pe primarul Aiudului Domnul Josan.Nu trebuia sa-si asocieze numele cu cel mai slab primar din istoria Aiudului liviut rusu.

 7. E

  vineri, 29.06.2012 at 20:20

  Hă hă hă hăăăăăăăăăăăăă…………..

 8. E

  vineri, 29.06.2012 at 20:35

  PS. Deşi mă apucă hărhăiala la cele ce citesc, nu pot să nu te compătimesc. Este un lucru ştiut şi recunoscut că prostia nu are leac. Pe cine să votezi măi pippoţel? Pe Oana Ţaţa? Pe cei cu partidul pe televizor? Sau poate pe udemerişti? Cei doi care conduc acum oraşul sunt cea mai bună soluţie, păcat că echipa asta nu a fost făcută mai demult.
  Cu cele spuse, te părasesc, discuţia cu tine nu mai are nici un chichirez.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

ROYAL PASSION SRL: ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor (P)

Publicat

“Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordare de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

ROYAL PASSION SRL cu sediul în municipiul Alba Iulia, B-dul Republicii, nr. 26A, județul Alba, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J1/215/2013, CUI RO 31443148, anunță lansarea proiectului “Grant”, proiect nr. RUE 9176, înscris în cadrul Măsurii “Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/AIMMAIPE, respectiv 04.05.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității ROYAL PASSION SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

 • Menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;
 • Menținerea / suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minim 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 144.079,935 RON (valoare totală) din care:

125.286,90 RON grant și,

18.793,035 RON cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Proiectul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de contact beneficiar:

KARABACAK RESUL

e-mail: office@karajewelry.ro

tel: 0764817970

Anunțul în format PDF – ROYAL PASSION SRL: ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

RECORD de vaccinări într-o singură zi la Aiud. Doritorii se pot prezenta pentru vaccin cu buletinul și fără programare

Publicat

A fost înregistrat cel mai mare număr de persoane vaccinate într-o singură zi, în municipiul Aiud.

276 de persoane s-au vaccinat joi, 6 mai, în Aiud.

Potrivit unei postări a Primăriei Municipiului Aiud, 216 persoane au fost vaccinate la centrul de vaccinare din oraș.

Acestora le-a fost administrat serul Pfizer.

Personalul medical din echipa mobilă a administrat 60 de doze de vaccin Moderna.

Începând cu data de 7 mai, toți cei care doresc să se vaccineze la Aiud, o pot face fără programare.

Doritorii se prezintă, doar cu buletinul, la centrul de vaccinare din sala de sport, situat pe strada Tribun Tudoran.

Persoanele care nu se pot deplasa, pot solicita deplasarea echipei mobile de vaccinare, prin intermediul medicului de familie.

Sursă foto: Facebook – Primăria Municipiului Aiud

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

9 mai: Ceremonie de Ziua Independenței de stat a României și Ziua Europei, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Anual, pe data de 9 mai, sunt celebrate Ziua Independenței de stat a României, Victoria Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei.

Cu această ocazie, în Alba Iulia sunt organizate o serie de activități care vor avea loc duminică, 9 mai, începând cu orele 12.00, la Cimitirul Eroilor din municipiu.

Programul activităților:

11.40 – 11.55: Primirea invitaților;

11.55 – 12.00: Ocuparea locului în dispozitiv;

12.00 – 12.02: Prezentarea onorului, salutul Drapelului de Luptă;

12.02 – 12.05: Intonarea Imnului Național al României;

12.05 – 12.15: Oficierea serviciului religios;

12.15 – 12.25: Rostirea alocuțiunii cu privire la semnificația Zilei Independenței de Stat a României, Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Zilei Europei;

12.25 – 12.40: Depunere de coroane, jerbe și buchete de flori;

12.40 – 12.45: Constituirea dispozitivului pentru defilare;

12.45 – 12.50: Defilarea Gărzii de Onoare.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Instituției Prefectului din județul Alba, Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopia Ortodoxă Română, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din Garnizoana Alba Iulia, Direcția Județeană de Informații Alba, Oficiul Județean de Telecomunicații Speciale Alba, Cercul Militar Alba Iulia, Asociația Veteranilor de Război, Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

BIROTICA SRL: ANUNȚ finalizare implementare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Publicat

ANUNT FINALIZARE IMPLEMENTARE PROIECT „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de COVID-19

BIROTICA SRL cu sediul in Municipiul Alba Iulia, str. Tulnicului, nr. 6, judetul Alba, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J01/996/2003, CUI RO 15932452, anunta finalizarea implementarii proiectului ’’Grant’’, proiect nr. RUE 75, înscris în cadrul Măsurii ’’Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Implementarea proiectului s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/AIMMAIPE, respectiv 08.12.2020 pana la data de 06.05.2021.

Obiectivul proiectului este reprezentat de sprijinirea BIROTICA SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, de la data acordării granturilor
Valoarea proiectului a fost de 166272.06 lei (valoarea totala) din care : 144584,40 lei grant si 21687,66 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact beneficiar:

Urban Alexandru

e-mail: office@ambalajecartonate.ro

tel: 0745.056.438 / fax: 0258.812.320

Anunțul în format PDF: BIROTICA SRL: ANUNȚ finalizare implementare proiect „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate