Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Serviciul European de Voluntariat, prezentat tinerilor din Aiud, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”. Detalii despre înscrieri la eveniment

Publicat

Vineri, 4 aprilie, de la ora 16.00, la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud se desfăşoară un eveniment cu şi despre voluntari internaţionali. Tinerii vor putea afla despre oportunităţi de voluntariat oferite de Programul Erasmus + al Comisiei Europene.

Destinată tinerilor între 16 si 30 de ani care sunt  interesaţi de oportunităţile de voluntariat internaţionale, discuţia cuprinde diverse perspective ale Serviciului European de Voluntariat, într-o maniera directă şi interactivă, chiar cu cei implicaţi în acest program: voluntari europeni aflaţi în acest moment în stagiu în România, voluntari români reîntorşi din stagiile lor şi organizaţii care găzduiesc voluntari internaţionali.

Serviciul European de Voluntariat (sau SEV) este inclus în Programul Erasmus+ al Comisiei Europene şi permite tinerilor să deruleze stagii de voluntariat în altă ţară decât cea de origine, pentru o perioadă de două săptămâni  până la 12 luni. Voluntarilor li se asigură cazarea, masa, transportul internaţional şi local, suport şi sprijin personal şi profesional, lecţii pentru deprinderea limbii ţării-gazdă şi bani de buzunar, toate prin suportul financiar oferit de Comisia Europeană.

Serviciul European de Voluntariat este o oportunitate de care poţi beneficia o dată în viaţă, transmit organizatorii evenimentului, Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca, Societatea pentru Consum Responsabil şi Primăria Aiud.

La sfârşitul evenimentului, participanţii îşi vor putea contura o imagine globală asupra Serviciului European de Voluntariat, astfel încât această oportunitate oferită de Programul Erasmus + al Comisiei Europene să poată fi folosită la maxim de către tinerii din comunitatea aiudeană.

Persoanele interesate se pot înscrie la eveniment până în data de 2 aprilie, ora 20.00, anunţându-şi participarea la următoarele date de contact: 0731455477 sau src.romania@gmail.com (persoana de contact: Diana Calin-co-fondator SRC).

Participarea la eveniment este gratuită.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax