Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Sesiune de informare în cadrul proiectului „O piață incluzivă a muncii în mediul rural”, la Instituția Prefectului

Publicat

Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, împreună cu partenerii săi, BPI Management Consulting România și Instituto de Formacion Integral Spania, derulează în perioada septembrie 2010-septembrie 2013 proiectul „O piață incluzivă a muncii în mediul rural”. Proiectul își dorește să contribuie la dezvoltarea durabilă a mediului rural prin creșterea oportunităților de angajare pentru tineri.

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba organizează cu acest prilej o sesiune de informare în cadrul căreia reprezentanții proiectului amintit vor prezenta modalități concrete de creștere a oportunităților de angajare în mediul rural, precum și exemple de bune practici în acest domeniu.

În cadrul acestei sesiuni, vor mai fi dezbătute probleme care vizează acordarea beneficiilor de asistență socială. Totodată, directorul executiv al AJPIS Alba, Flaviu Cozuc, va prezenta diverse aspecte privind activitatea de inspecție socială din cadrul instituției.

Evenimentul se va desfășura în data de 24 mai 2013 la sediul Instituției Prefectului – Județul Alba, Sala Mihai Viteazul, începând cu ora 10.00.

„La acest eveniment, sunt invitați să participe persoane cu funcții de conducere din cadrul primăriilor din județul Alba, respectiv primari, viceprimari, directori, secretari ai unităților administrativ-teritoriale, care să disemineze la nivelul instituțiilor și al localităților pe care le reprezintă, informațiile însușite cu prilejul acestui eveniment”, a precizat directorul executiv AJPIS Alba, Flaviu Cozuc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax