Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI şi LUNI: Cărțile prind viață la BookLand, în Alba Iulia. Expoziție de icoane pe sticlă și mix de folclor autentic

Publicat

În aceste zile, cărţile prind viaţă la BookLand, în Alba Mall. Vineri, organizatorii evenimentului de carte din Alba Iulia vă invită la o expoziţie de pictură, icoane pe sticlă şi ceramică, iar luni se desfăşoară un mini-concert de folclor autentic.

Vineri, 14 iunie, de la ora 17.30, sunteți invitați la o expoziţie de pictură, icoane pe sticlă si ceramică, susţinută de inimoasele profesoare de la Palatul Copiilor din Alba Iulia, Manuela Homănă şi Noemi Kusztos.

Surprizele de la BookLand vor continua și săptămâna viitoare. Luni, de la ora 18.00 sunteți așteptați la un moment artistic inedit, un mix de folclor autentic şi muzică folk, susţinut de învăţătoarea Ana Felicia Pop, de la Şcoala „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia şi fiicei sa, Delia Stanciu, elevă în clasa a XI-a.

La BookLand veți găsi cele mai noi apariții editoriale, care vă vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Sunt prezente 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri.

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a treia editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 martie – 23 decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.

Librăria online www.book-land.ro

Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online www.book-land.ro, care oferă peste 27.000 titluri de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clientii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro, clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax