Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vineri și sâmbătă: „Salvați Arieșul”, acțiune de ecologizare pe Valea Arieșului, la Bistra, în Țara Moților

Publicat

Vineri, 15 martie și sâmbătă, 16 martie, pe Valea Arieșului la Bistra va avea loc o acțiune de ecologizare, organizată de către ONG-ul Apuseni Spirit. 

„Anul 2024 marchează un moment istoric pentru Țara Moților, o oportunitate de a restabili strălucirea naturală a acestui colț de rai. În spiritul acestui nou început, ne propunem să îmbrăcăm Țara Moților în haină de sărbătoare, printr-o acțiune comună de ecologizare care va avea loc în zilele de vineri, 15 martie și sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 10:00.

Ne unim forțele pentru a curăța Valea Arieșului, Abrudelului și alte văi minunate din Apuseni, demarând din zona Bistra până la Vărsarea Valea Dobrii în Arieș. Aceasta nu este doar o misiune de curățenie, ci o declarație de dragoste față de pământul care ne hrănește sufletele și viețile.

Facem un apel călduros către toate autoritățile locale și naționale – primari, consilieri, Apele Române, Apa CTTA, ROMSILVA și alții – să ni se alăture în acest demers. Împreună, putem asigura un viitor mai curat și mai verde pentru generațiile care vin. Participarea dumneavoastră activă și sprijinul sunt esențiale pentru succesul acestei inițiative.

Haideți să fim o comunitate unită în fața provocărilor de mediu, să arătăm că îngrijirea și protecția naturii sunt responsabilitatea noastră comună. Fiecare gest contează, fiecare ajutor adus este o rază de speranță pentru natură”, au transmis organizatorii, pe rețeaua de socializare Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax