Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Somelierul Vlad Mureșan, fost concurent la Masterchef, prezent la Grill House, cel mai nou restaurant din Alba Iulia

Publicat

Cel mai nou restaurant din Alba Iulia, Grill House, vă așteaptă vineri cu un invitat special, care vă va servi și va povesti despre licoarea lui Bachus. Somelierul Vlad Mureșan, cunoscut pentru participarea sa la celebrul concurs de gătit Masterchef, va sta la dispoziția clienților care vor dori să deguste sau să afle mai multe despre vinuri.

Albaiulienii care iubesc mâncarea bună, în special cea gătită la gril, dar sunt interesați în aceeași măsură și de vinuri vor avea parte, vineri, de o zi și o seară specială. Restaurantul Grill House, recent inaugurat în oraș, îl va avea ca invitat special pe unul din cei mai apreciați somelieri din România, Vlad Mureșan. Acesta este cunoscut și pentru preparatele delicioase de la emisiunea Masterchef, dar și pentru numeroasele premii primite precum trofeul Marian Bugan, de la concursului național de Maitre d’hôtel.

Acesta va fi prezent vineri la Grill House, pentru a împărtăși albaiulienilor secretele unui vin bun și povestea sa de succes.

Pentru cei care nu au reușit să ajungă încă la Grill House vă spunem că restaurantul s-a deschis săptămâna trecută și se află în clădirea în care își are sediul și Automobil Clubul Român, pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax