Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Spectacol CARITABIL de dans, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, pentru Zsebe Szeke, o fetiță de 5 ani, diagnosticată cu leucemie

Publicat

13474225_1144003932298552_1245931402_n Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va găzdui vineri, 17 iunie, un eveniment caritabil dedicat strângerii de fonduri pentru Zsebe Szeke, o fetiță de 5 ani, diagnosticată cu leucemie.

Școala de Muzică și Dans „Maria Brudan” și Casa de Cultură a Studenților organizează un spectacol caritabil, pentru a sprijini financiar o fetiţă de 5 ani, Zsebe Szeke, care a fost diagnosticată cu leucemie, de la vârsta de 2 ani.

Zsebe Szeke a urmat un tratamente cu citostatice, iar în acest moment se află în Italia, la Roma unde urmează un nou tratament. Ea aşteaptă un transplant de măduvă a spinării.

Pentru că ultimii 3 ani i-a petrecut în spitale Zseke îşi doreşte să devină doctoriţă dar şi balerină ca sora ei mai mare.

Familia Zsebe Ferenc și Marta au patru copilași, Zsuzsy este în clasa a II-a, Zseke fetiţa bolnavă de leucemie, pentru care se organizează acțiunea caritabilă şi doi gemeni, o fetiță și un băiețel în vârstă de 3 ani, care locuiesc la o mătușă la Aiud.

Este o perioadă foarte încercată pentru această familie, Marta Zsebe este internată cu fetița bolnavă la Roma, soțul ei Ferenc lucrează ca și secretar la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, iar în acest moment este alături de Marta și fetița bolnavă în Italia. „Copiii rămaşi acasă suferă de dorul mamei şi ar dori să poată să o viziteze şi ei pe sora lor. Drumurile sunt însă costisitoare şi din această cauză dorim să realizăm un spectacol caritabil la care sunt invitaţi toţi albaiulienii cu suflet mare să doneze, dacă pot şi dispun de o sumă de bani, pentru această familie greu încercată”, au tranmis organizatorii.

Pentru a susţine această acţiune umanitară, elevii Şcolii de Muzică și Dans „Maria Brudan” vor prezenta, pentru cei care vor fi în sala de spectacol, 15 fragmente din balete cunoscute, 3 dansuri moderne și dansuri populare. Intrarea la spectacol este gratuită.

Spectacolul de la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia va avea loc la ora 18.30. Cei care vor participa la eveniment vor pute vedea mai multe momente de dans modern, dansuri populare și chiar balet.

Cei care vor să contribuie pentru ajutarea familiei și a fetiței pot dona orice sumă de ani în contul tatălui Zsebe Ferenc-Joszef: RO28 BRDE 010SV 2084 3990 100.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax