Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Spectacolul “Dineu cu proşti”, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Piesă pusă în scenă de Grupul “Skepsis”

Publicat

Grupul „Skepsis” prezintă vineri, 28 februarie, de la ora 19.00, spectacolul “Dineu cu Proşti” de Francis Veber, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Este vorba despe o comedie în care aroma dulce-amăruie a unui umor spumos este emanată de o situaţie care se complică treptat, angrenând personajele într-o spirală ameţitoare ce pare a nu avea sfârşit, o situaţie pe care dictonul “din rău în mai rău” o descrie cel mai bine.

Este al doilea spectacol din proiectul Stagiunea cu Skepsis prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să funcţioneze ca teatru comunitar – înţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală.

Biletele pentru spectacolul de vineri costă 8 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se găsesc de luni pâna joi, la secretariatul Casei de Cultura a Studenţilor Alba Iulia, între orele 9.00 – 15.00 sau la intrare.

Distribuţie: Pierre Brochant – Eugenio, Christine Brochant – Andreea Adam, Dr. Archambaud – Daniel Muntean, Francois Pignon – Viorel Cioflică, Marlene – Liudmila Cioflică, Juste Leblanc – Razvan Cociobea, Lucien Cheval – Zoltan Zlaczki; regia: Viorel Cioflică; Sunet: Ovidiu Olea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax