Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VINERI: „Start la mișcare”, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton

Publicat

Iubitorii sportului cu vârste între 5 și 18 ani sunt invitați vineri, 26 aprilie, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, la evenimentul „Start la Mișcare”.

În cadrul acestuia va avea loc un cros, pe o distanță de 2 km respectiv 2,7 km. De asemenea, vor avea loc ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton.

„Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia vă invită să participați, în ziua de 26 aprilie 2024, la programul educativ – sportiv „Start la mișcare”, care se va desfășura în șanțurile Cetății Alba Carolina – Latura de Vest (zona restaurantului La Vizitiu), începând cu orele 10:00.

Invităm toți iubitorii sportului, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, să participe la atelierele noastre (handbal, baschet, tenis, badminton, etc).

De asemenea, începând cu ora 11:00, se va da startul unui cros pentru două categorii de vârstă și anume: 11-14 ani și 15-18 ani.

Concurenții vor alerga pe o distanță de 2 km, respectiv 2,7 km”, au transmis organizatorii.

Înscrierea se face în ziua evenimentului, la fața locului.

Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • să aibă asupra sa un act de identitate;
  • să fie major sau părintele /reprezentantul minorului, prin înscriere, își asumă responsabilitate privind participarea lui la Evenimentul ”Start la mișcare”, conform Regulamentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax