Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VINERI: Topul firmelor, ediţia a XXI-a, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie. Premii pentru cele mai performante companii din Alba

Publicat

topul firmelor 2011 trofee Aproape 700 de agenţi economici din judeţul Alba vor fi premiaţi de Camera de Comerţ şi Industrie Alba, pentru rezultatele lor din mediul afacerilor obţinute anul trecut. Totodată, instituţia lansează catalogul „Topul Firmelor, ediţia 2013”.

În cadrul festivităţii, vor fi premiate firmele care au obţinut rezultate deosebite, dovedind maturitate şi adaptabilitate la condiţiile economice actuale. Clasamentul de top cuprinde câte 10 firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderilor.

În top nu sunt admise firmele ale căror cuantum, format din suma datoriilor, în legătură cu bugetul asigurărilor sociale, bugetul statului, impozitele şi taxele neplătite la termenul stabilit depăşeşte cuantumul creanţelor.

Potrivit reprezentanţilor CCIA, această ediție a clasamentului bussiness include 1.353 de operatori economici, care s-au situat pe primele locuri la nivelul județului Alba, în cele şase domenii majore de activitate, respectiv: cercetare, dezvoltare şi high-tech (44), industrie (366), agricultură, pescuit, piscicultură (117), construcţii (105), servicii (367) şi comerţ-turism (354).

 

corneliu orzea „Ajuns la ediţia cu numărul XXI, Topul se vrea a fi o încununare a performanţelor întreprinderilor, prin promovarea valorilor în urma unei ierarhizări obiective a companiilor pe baza criteriilor de performanţă, având ca fundament informaţii din bilanţurile contabile pentru anul 2013. Editarea catalogului vine în întâmpinarea necesităţilor de promovare a firmelor din judeţ şi a produselor şi serviciilor oferite de acestea”, a adăugat preşedintele CCIA, Cornelui Orzea.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 octombrie, la restaurantul Ballroom de la Alba Mall, de la ora 15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax