Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: „Un milion de stele pentru nevoiași”. Acțiune a Organizației Caritas Alba Iulia, pentru sprijinirea persoanelor marginalizate social

Publicat

un milion de steleÎn fiecare an, organizaţiile Caritas din România realizează cel mai amplu gest de solidaritate, evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași”, devenit deja tradiție. În acest an, la Alba Iulia, acțiunea va avea loc vineri, 16 octombrie,  în apropierea fântânii arteziene din parcul Cetății, unde persoanele vor fi așteptate să vină, să aprindă o lumânare și să facă o donație la fața locului, prin care să ajute vârstnicii și familiile aflate în nevoie.

„A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an organizaţiile Caritas din România să realizeze cel mai amplu gest de solidaritate: Evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași”. Misiunea noastră este de a sprijini pe cei săraci și marginalizați social să se exprime și să recâștige dreptul la o viață demnă, prin programe complexe de asistență socială și prin acțiuni caritabile și umanitare. Acțiunea noastră oferă oportunitatea oricărei persoane de a face un bine exprimându-se vizibil și arătând importanța comunității și interesul purtat celor în nevoie, în ciuda tuturor dificultăților”, au transmis reprezentanții Organizației Caritas Alba Iulia.

Vineri, 16 octombrie, de la orele 18.00, Organizația Caritas Alba Iulia invită cetățenii să participe la acțiune în Alba Iulia, în parcul Cetăţii. ”Veniți, aprindeți o lumânare și printr-o donație la fața locului putem ajuta împreună vârstnicii și familiile aflate în nevoie”, transmit reprezentanții organizației.

Anul trecut la Alba Iulia s-au adunat 1.778 lei (în total 28.582 lei), din care au fost ajutate familii și vârstnici nevoiași cu pachete de alimente în ajunul Crăciunului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax