Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: ”Vârstele poeziei”. Întâlnire cu Dinu Flămând și Alexandru Cistelecan, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Publicat

Afis Varstele poeziei 2015Consiliul Județean Alba, Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba organizează vineri, 13 martie, evenimentul intitulat ”Vârstele poeziei”. În cadrul acestuia va avea loc o întâlnire inedită cu doi reprezentanți de marcă ai lumii literare românești: poetul, publicistul, traducătorul Dinu Flămând și criticul și istoricul literar Alexandru Cistelecan.

Dinu Flămând este un poet, eseist, jurnalist francez, diplomat, originar din România. Este de asemenea un traducător inspirat din literatura franceză, spaniolă, italiană și portugheză, precum și comentator politic al actualității în presa românească și în cea internațională. În ianuarie 2011 a fost distins cu Premiul Național de Poezie ”Mihai Eminescu” pentru Opera Omnia.

Alexandru Cistelecan este considerat de mai mulți critici literari și editorialiști unul dintre cei mai importanți și influenți critici literari români contemporani, fiind acreditat drept unul dintre cei mai buni și mai rafinați critici de poezie ai României.

Evenimentul va avea loc vineri, 13 martie 2015, începând cu ora 18:00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate