Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Vernisaj de pictură și plastică la Galeria de Arte Alba Iulia, a artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza

Publicat

expozitie pictura

Iubitorii de artă din județul Alba sunt invitați la expoziția de pictură și plastică a artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza, care se va desfășura vineri 9 noiembrie,  la Galeria de Artă din Alba Iulia.

Artiștii Noemi Kusztos și Cristian Ianza invită toți iubitorii de artă din județul Alba la vernisajul de pictură și plastică mică a artiștilor ce se va desfășura la Galeria de Artă din Alba Iulia, vineri 9 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Noemi Amalia Kusztos este membră a Uniunii Artiştilor Plastici Alba și a participat la numeroase expoziţii şi tabere de creaţie din ţară şi străinătate.

A absolvit Universitatea de Artă din Oradea, după ce a terminat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Cristian Ianza este absolvent al Academiei Naţionale de Artă Nicolae Grigorescu din Bucureşti, secţia ceramică, promoţia 1985.
A studiat printre alţii cu: prof. Lazăr Florian Alexie, prof. Lucia Ioan, prof. Lucia Neagu.
Membru al U.A.P. din România, membru IAA-AIAP UNESCO, membru BBK în Germania.
Deține lucrări în colecţii particulare si publice din: România, Germania, Olanda, Franţa, Italia, U.S.A., Canada, Japonia, Ungaria, e.t.c.
De asemenea are participări la tabere naționale și internaționale de creeație artistică și sculptură: 2007- 2008 Zeicani, 2008-2009 Inter-Art Aiud,2008 – 2010 Holzart Kronach, 2010 Blaj.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

Bătrân din Blaj cercetat pentru act sexual cu un minor, tâlhărit chiar de tânărul cu care a avut raporturi intime

Publicat

masina, politie, rutiera, alba

Un bătrân de 80 de ani din Blaj s-a ales cu dosar penal pentru act sexual cu un minor, după ce a reclamat la poliție că a fost tâlhărit chiar de tânărul de 16 ani pe care îl chemase pentru a întreține raporturi sexuale. Minorului în cauza i-a fost întocmit dosar penal deoarece l-a agresat […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ÎNSCRIERI la şcoală 2019: Astăzi, ultima zi de completare a cererilor, în prima etapă. Situaţia din judeţul Alba

Publicat

clasa pregatitoare

Vineri, 22 martie, este ultima zi în care părinţii mai pot completa, online sau la unitatea de învățământ, cererile-tip, în prima etapă de înscriere a copiilor la şcoală în anul de învăţământ 2019-2020. Potrivit celei mai recente situaţii publicate de Ministerul Educaţiei, în judeţul Alba au fost înregistrate peste 2000 de cereri. Vineri, 29 martie, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Undă verde în procesul hoților care au spart casa patronilor companiei Elis Pavaje din Alba. A fost admis rechizitoriul

Publicat

spargere gota

Judecarea celor patru bărbați care au spart casa patronilor companiei Elis Pavaje și au furat furat bani, bunuri şi bijuterii în valoare de circa 600.000 de lei, va începe în curând. Doi dintre cei patru inculpați au atacat în instanță cum au fost administrate probele din dosar, de către procurori, dar Tribunalul Alba le-a respins cererea. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Anunţ pentru proprietarii de imobile ce vor fi expropriate pe traseul Autostrăzii Sebeş-Turda, lot II

Publicat

primaria aiud

Titularii drepturilor asupra imobilelor supuse exproprierii pe tronsonul Autostrăzii Sebeş-Turda lot 2 vor fi convocaţi începând cu data de 29 martie în fața unei comisii de analiză a cererilor depuse de către aceștia. „Având în vedere prevederile Legii nr. 255/2010 precum și normele de punere în aplicare a acesteia, dar și faptul că în prezent […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate