Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Vernisaj de pictură și plastică la Galeria de Arte Alba Iulia, a artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza

avatar

Publicat

expozitie pictura

Iubitorii de artă din județul Alba sunt invitați la expoziția de pictură și plastică a artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza, care se va desfășura vineri 9 noiembrie,  la Galeria de Artă din Alba Iulia.

Artiștii Noemi Kusztos și Cristian Ianza invită toți iubitorii de artă din județul Alba la vernisajul de pictură și plastică mică a artiștilor ce se va desfășura la Galeria de Artă din Alba Iulia, vineri 9 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Noemi Amalia Kusztos este membră a Uniunii Artiştilor Plastici Alba și a participat la numeroase expoziţii şi tabere de creaţie din ţară şi străinătate.

A absolvit Universitatea de Artă din Oradea, după ce a terminat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Cristian Ianza este absolvent al Academiei Naţionale de Artă Nicolae Grigorescu din Bucureşti, secţia ceramică, promoţia 1985.
A studiat printre alţii cu: prof. Lazăr Florian Alexie, prof. Lucia Ioan, prof. Lucia Neagu.
Membru al U.A.P. din România, membru IAA-AIAP UNESCO, membru BBK în Germania.
Deține lucrări în colecţii particulare si publice din: România, Germania, Olanda, Franţa, Italia, U.S.A., Canada, Japonia, Ungaria, e.t.c.
De asemenea are participări la tabere naționale și internaționale de creeație artistică și sculptură: 2007- 2008 Zeicani, 2008-2009 Inter-Art Aiud,2008 – 2010 Holzart Kronach, 2010 Blaj.

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Eminescu și copiii”: Moment literar-artistic, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia

avatar

Publicat

La Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia, elevii și cadrele didactice au format marți, 15 ianuarie, un singur suflet pentru aniversarea a 169 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Emniescu și totodată a 25 de ani de când școala poartă numele patronului său spiritual.  Elevii ciclului gimnazial coordonați de profesorii de limba […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașină în flăcări pe strada Ionel Pop din Alba Iulia

avatar

Publicat

O mașină a luat foc marți seara, în jurul orei 20.50, pe strada Ionel Pop din Alba Iulia. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ISU Alba. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială la un incendiu izbucnit la un autoturism în Alba Iulia, a transmis ISU Alba. Urmează să fie stabilită […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

VIDEO: Scene șocante de violență între doi tineri. Elev de liceu din Alba, agresat în plină stradă de un alt adolescent

avatar

Publicat

bagau

Elev bătut pe stradă: Un adolescent de 17 ani din Băgău (județul Alba), elev la un liceu din Ciumbrud, a fost lovit violent de un alt tânăr, în vârstă de 16 ani. Totul ar fi pornit de la o fată. Incidentul s-a produs luni în jurul prânzului, în apropierea unei stații de autobuz din Ciumbrud, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

CODUL RUTIER 2019: O nouă situaţie în care poţi rămâne FĂRĂ PERMIS. Ce prevede un proiect MAI

avatar

Publicat

volan

CODUL RUTIER 2019: Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pregăteşte modificări în Codul Rutier 2019. Printe acestea, o nouă situaţie în care permisul auto va fi suspendat pentru 30 de zile. Potrivit unui comunicat MAI, prin proiectul de act normativ se propune interzicerea, în timpul mersului, a ținerii în mână sau folosirii cu mâinile în orice mod […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate