Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Vernisaj de pictură și plastică la Galeria de Arte Alba Iulia, a artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza

avatar

Publicat

Publicitate
expozitie pictura

Iubitorii de artă din județul Alba sunt invitați la expoziția de pictură și plastică a artiștilor Noemi Kusztos și Cristian Ianza, care se va desfășura vineri 9 noiembrie,  la Galeria de Artă din Alba Iulia.

Artiștii Noemi Kusztos și Cristian Ianza invită toți iubitorii de artă din județul Alba la vernisajul de pictură și plastică mică a artiștilor ce se va desfășura la Galeria de Artă din Alba Iulia, vineri 9 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Noemi Amalia Kusztos este membră a Uniunii Artiştilor Plastici Alba și a participat la numeroase expoziţii şi tabere de creaţie din ţară şi străinătate.

A absolvit Universitatea de Artă din Oradea, după ce a terminat Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia.

Cristian Ianza este absolvent al Academiei Naţionale de Artă Nicolae Grigorescu din Bucureşti, secţia ceramică, promoţia 1985.
A studiat printre alţii cu: prof. Lazăr Florian Alexie, prof. Lucia Ioan, prof. Lucia Neagu.
Membru al U.A.P. din România, membru IAA-AIAP UNESCO, membru BBK în Germania.
Deține lucrări în colecţii particulare si publice din: România, Germania, Olanda, Franţa, Italia, U.S.A., Canada, Japonia, Ungaria, e.t.c.
De asemenea are participări la tabere naționale și internaționale de creeație artistică și sculptură: 2007- 2008 Zeicani, 2008-2009 Inter-Art Aiud,2008 – 2010 Holzart Kronach, 2010 Blaj.

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 300.000 de lei pentru lucrări de întreținere a zidurilor de pe Latura de Vest a Cetății Vauban din Alba Iulia

avatar

Publicat

Mai bine de 62.000 de euro va plăti Primăria Alba Iulia pentru lucrări de întreținere a zidurilor de pe Latura de Vest a Cetății Vauban din Alba Iulia. Licitația pentru acest serviciu a fost câștigată de ADDA CONSTRUCT SRL, o firmă din Alba Iulia.Valoarea contractului este de 292.500 de lei și presupune lucrări de curățare și protecție […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziţie a fotografului de război Costică Acsinte, la Alba Iulia. Portrete de militari şi viaţa în anii `30-68

avatar

Publicat

ACSINTE.100, expoziția cu fotografii de la începutul secolului 20, din colecția personală a sergentului fotograf Costică Acsinte, va fi deschisă publicului la Casa Forum din Alba Iulia, în perioada 22 – 25 noiembrie.Expoziția cuprinde 100 de fotografii, în format print și digital, semnate de Costică Acsinte, și acoperă trei teme distincte: Primul Război Mondial, Portrete […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

MIERCURI: Ședință la Consiliul Local Alba Iulia. Creșterea eficienței energetice a unor blocuri din oraș. Ordinea de zi

avatar

Publicat

sediu primarie drona

Consilierii locali din Alba Iulia se reunesc miercuri, 21 noiembrie, în ședință extraordinară, cu șapte proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, acordarea sumei de 1.000 de lei unei persoane din municipiu, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani și creșterea eficienței energetice a unor clădirilor rezidențiale din oraș.Ordinea de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: ”Alba Iulia – Cetatea de scaun a Marii Uniri”. Concurs pentru liceeni din oraș, în Anul Centenar

avatar

Publicat

alba iulia, cetate

Liceenii au ocazia să participe miercuri la la un concurs pe tema Marii Uniri, ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenților.Echipe formate din câte trei elevi și un cadru didactic, din liceele albaiuliene, sunt așteptate să prezinte lucrări în power-point, referitoare la o temă privind actul Unirii și personalitățile acesteia de la […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate