Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Veteranii de la COMPACT ajung la Alba Iulia. CONCERT în STAGE al uneia dintre cele mai iubite trupe rock din România

Publicat

11023900_927696313927825_2744950551812783754_o Dacă până acum i-aţi auzit în concerte live în aer liber sau săli de spectacole din ţară, vineri seara membrii trupei Compact vin în Club Stage din Alba Iulia. Una dintre cele mai iubite formaţii rock din România, Compact, dă tonul distracţiei în Stage. Astfel aveţi ocazia să îi vedeţi din nou într-un super concert la Alba Iulia şi să cântaţi împreună cu ei hituri care i-au consacrat. „Mă voi întoarce (După ani şi ani)”, „Fata din vis”, „Trenul pierdut”,  „Să te gândeşti din când în când la mine”, „Singur te caut în noapte” sau „Cântec pentru prieteni” sunt doar câteva dintre acestea.

Preţul biletului la concertul din Stage de vineri seara este de 20 de lei, cu intrare până la miezul nopţii, respectiv 25 de lei pentru cei care vin după ora 00.00. Biletele se pot cumpăra şi de la cafenelele Go In şi Rosenthalers, iar în seara concertului de la intrarea din Stage.

Veteranii truperi Compact ajung din nou în concert la Alba Iulia. De această dată îi veţi putea asculta şi cânta împreună cu ei în Club Stage.

Pentru cei născuţi în anii ´80, piesele lor sunt hituri ale generaţiei, iar pentru tinerii din ziua de astăzi sunt piese de „aur” pe care le-au fredonat măcar o dată, la o seară de karaoke.

Membrii trupei Compact – Adrian Kiseleff (clape), Paul Ciuci (voce, chitară), Aurel Vasilescu (Tobe), Alex Miu (bass) – sunt încă în topul preferinţelor pentru iubitorii de muzică bună.

Au mai fost în Alba Iulia, dar niciodată într-un club din oraş. Dar cum pentru toate există şi un început, vineri seara vor susţine un concert live în Club Stage, pentru cei care nu au uitat muzica anilor ´80 şi care încă trăiesc în suflet cu piesele celor de la Compact.

„Fata din vis”, „Trenul pierdut”, „Mă voi întoarce (După ani şi ani)” sau „Cântec pentru prieteni” sunt câteva dintre hiturile care i-au consacrat pe băieţii de la Compact.

Trupa Compact a luat fiinţă în 1977, la Cluj, însă a intrat în atenţia publicului abia în 1981, an în care şi-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist şi compozitor. A fost un început de drum, compoziţiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului şi timbrului aparte, iar în scurt timp, Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute şi iubite formaţii rock din România.

În 1983 este lansat primul mare succes al formaţiei, “Fata din vis”, care aduce notorietatea acesteia. Doi ani mai târziu, “Fata din vis” – melodie care va deveni ulterior hitul multor generaţii, apare pe primul album propriu al trupei, căruia îi dă şi titlul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax