Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită și la Liceul Teoretic Teiuș. Spectacol pentru toți iubitorii de limbă franceză

Publicat

Ziua Francofoniei va fi sărbătorită vineri și la Liceul Teoretic Teiuș, printr-un spectacol dedicat tuturor vorbitorilor sau iubitorilor de limbă franceză.

Astfel, vineri, începând cu ora 17.00, cei interesați sunt așteptați la Casa de Cutură din Teiuș, unde va avea „La Francofête”, un spectacol organizat de elevi și profesori din ciclul gimnazial și liceal.

De altfel, sărbătoarea francofoniei nu se va opri aici pentru elevii de la Liceul Teoretic Teiuș, ci va continua întreaga lună, cu activităţi care au ca scop popularizarea limbii franceze şi îmbunătăţirea relaţionării între elevi şi cadrele didactice, prin realizarea de pliante, afişe, colaje, concurs de cântece şi recitări, power-point sau mese rotunde.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax