Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Ziua Internaționațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, sărbătorită la Teatrul de păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. PROGRAMUL

Publicat

Cine va pazi clopoteii - Teatrul Prichindel Alba   Iulia Teatrul de Păpuşi Prichindel Alba Iulia sărbătorește vineri, 20 martie, Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret și totodată Ziua Mondială a Marionetiștilor și Păpușarilor. Vor fi prezentate publicului, cu această ocazie, două spectacole şi o expoziţie. Intrarea la spectacole este gratuită.

”Păpușarii și iubitorii de teatru din lumea întreagă sărbătoresc anual, în luna martie, Ziua Mondială a Marionetiștilor și Păpușarilor și Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret. La nivel mondial această formă teatrală beneficiază de foarte multă atenție și ocupă un loc important în zona artistică.

Teatrul de păpuși Prichindel Alba Iulia, singura instituție profesionistă de profil din județul Alba, dorește cu această ocazie să mulțumească miilor de spectatori pentru prezența la spectacole și participarea la proiectele pe care le desfășoară. Transmitem astfel un semnal că teatrul de păpuși, prin mijloacele specifice, reprezintă o instituție necesară și firească atât în dezvoltarea personală cât și în cea comunitară. Ne dorim în continuare să facem maximul posibil pentru a oferi publicului cele mai bune producții teatrale și proiecte cât mai interesante”, a transmis managerul Ioana Bogățan.

Cine va pazi clopoteii - Teatrul Prichindel Alba Iulia -   2Astfel, vineri, de la ora 10.00, la sediul teatrului va fi prezentat spectacolul ”Cine va păzi clopoțeii?”, regia Teodora Popa și va fi vernisată o expoziție de păpuși. Spectatorii vor avea ocazia să stea de vorbă cu actorii teatrului care le vor prezenta scena și păpușile din spectacol.

De la ora 17.00, în parteneriat cu Asociația AMI (Alba-Manche Împreună) și Palatul Copiilor, se va juca spectacolul ”Femeile savante” de Molière. Prezintă trupa de teatru Aripă cu Zel a Palatului Copiilor Alba Iulia, regia prof. Irena Stânea. Spectacolul face parte din cadrul evenimentelor Zilele Francofoniei la Alba Iulia.

Toate evenimentele vor avea loc la sediul teatrului, se adresează atât copiilor, cât și adulților și sunt gratuite, fiind organizate sub egida ASSITEJ (Asociația Internațională de Teatru pentru Copii și Tineret) și UNIMA (Uniunea Internațională de Teatru de Păpuși și Marionete).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax