Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vineri: Ziua Poliției Române, sărbătorită la Alba Iulia. Atelier criminalistic și exerciții demonstrative în Piața Cetății

Publicat

În 25 martie, sunt sărbătoriți 200 de ani de existență a Poliției Române. Inspectoratul de Poliție Județean Alba marchează acest moment prin mai multe evenimente organizate vineri, în Piața Cetății din Alba Iulia.

Vineri, 25 martie, începând cu ora 9.30, în Piața Cetății din Alba Iulia, vor avea loc activităţi demonstrative și vor fi expuse mijloace de intervenţie. La aceste activități sunt invitați să participe toți cei interesați să interacționeze cu polițiștii.

Va fi prezentată tehnica din dotarea polițiștilor, va fi organizat un atelier criminalistic, vor fi prezenți polițiștii de la rutieră cu laboratorul de educație rutieră, dar și polițiști de ordine publică, protecția animalelor, prevenire și ai  Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Ședința festivă va avea loc la Muzeul Principia din Alba Iulia. În prezența invitaților, va fi evocat momentul aniversar, vor fi prezentate avansările în gradul profesional următor și vor fi acordate diplome și distincții polițiștilor care au dat dovadă de curaj deosebit sau au contribuit la salvarea de vieți omenești.

Cu acest prilej, la invitația Inspectoratului de Poliție Județean Alba, corul Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia va susține un recital.

Pentru organizarea activităților dedicate Zilei Poliției Române, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba este sprijinit de Primăria Municipiului Alba Iulia, Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, asociaţiile poliţiştilor Apulum Pol şi Dinamo, Corpul Naţional al Poliţiştilor Alba, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea I Alba și sindicatele reprezentative.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate