Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: ”Ziua Ușilor Deschise” la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Acces pe baza documentului de identitate

Publicat

curtea de apel parchet Cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia organizează vineri, 24 octombrie, manifestarea denumită ”Ziua Ușilor Deschise”. În cadrul acesteia se va putea vizita sediul parchetului, având loc și o întâlnire între conducătorii și purtătorii de cuvânt ai unităților din circumscripția teritorială cu reprezentanții societății civile. Accesul oricărei persoane în sediul parchetului va fi permis pe baza documentelor de identitate. 

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia organizează în data de 24 octombrie, începând cu ora 10,00, la sediul acestuia situat în Alba Iulia, strada I.C.Brătianu nr. 2, manifestarea intitulată „Ziua Ușilor Deschise”, care are ca scop stabilirea unei relaţii de încredere între magistraţi, pe de o parte şi justiţiabili şi societatea civilă, pe de altă parte.

Această manifestare este ocazionată de faptul că la data de 25 octombrie a fiecărui an, în întreaga Europă este sărbătorită Ziua Europeană a Justiţiei Civile, iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene, eveniment prin care justiţia civilă este adusă în atenţia publicului european.

Programul acţiunii va cuprinde vizitarea sediului Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, o întâlnire între conducătorii şi purtătorii de cuvânt ai unităţilor din circumscripţia teritorială a acestuia cu reprezentanţii societăţii civile.

Cu acest prilej se va aduce la cunoştinţa publicului lansarea oficială a Ghidurilor practice – Modele de cereri pentru justiţiabili în materie procesual civilă şi civilă şi Modele de cereri pentru justiţiabili în materie penală care de altfel pot fi consultate accesând site-ul pcaalba.mpublic.ro, se vor purta discuţii pe marginea acestora şi se va explica celor interesaţi circuitul unui dosar până la soluţionarea definitivă a unei cauze.

Accesul oricărei persoane în sediul parchetului va fi permis pe baza documentelor de identitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax