Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Club Stage organizează o petrecere pentru salvarea echipei Unirea Alba Iulia. 75% din banii pe bilete vor fi donați „alb-negrilor”

Publicat

Club Stage s-a alăturat grupului de inițiativă pentru salvarea echipei de fotbal Unirea Alba Iulia. Vineri, 2 noiembrie, Stage va găzdui o petrecere în urma căreia 75% din banii încasați pe bilete vor ajunge în contul clubului de fotbal.

Suporterii „alb-negrilor” sunt aștepați să petreacă în cinstea echipei. Prețul biletului de intrare este de 10 lei.

Vineri, 2 noiembrie, albaiulienii sunt așteptați la Club Stage, să contribuie, prin distracție, la salvarea clubului Unirea Alba Iulia. Iubitorii de fotbal și nu numai vor putea ajuta situația financiară a clubului dacă vor plăti intrarea de 10 lei în Club Stage. 75% din încasările pe bilete vor fi donate clubului de fotbal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Pilu

    joi, 01.11.2012 at 14:00

    Desi nu prea este nimic de sarbatorit in cinstea echipei, felicitari clubului Stage pt. sustinere ! Asteptam sa se implice un iubitor de fotbal serios, din Top 300 din Alba, asa ca d-nul Porumboiu la Vaslui. Totusi distractie placuta participantilor !

  2. elev

    joi, 01.11.2012 at 16:42

    in ce hal ati ajuns si voi cu petrecerile . jenant. cu cat ii sustineti ? 2-3000 de lei ? . nici sa manance 2 zile nu le ajunge . mai bine lasati problema asta pe mana autoritatiilor locale care ar trebuii cu adevarat sa intervina .

  3. Pingback: ÎN WEEK-END: Târguri, petreceri și multă voie bună. Află unde te poți distra în acest sfârșit de săptămână | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax