Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vino la CoBuild 2023, unicul festival de utilaje de construcții din România

Publicat

Ești pasionat de utilaje și tehnologii în domeniul construcțiilor? CoBuild este singurul târg de tip festival din România și Europa de Est dedicat constructorilor, operatorilor de utilaje, antreprenorilor și tuturor actorilor din industrie.

CoBuild are loc în Ciugud, județul Alba, în perioada 11-13 mai 2023, iar toate detaliile despre eveniment sunt pe www.cobuild.ro.

CoBuild este contextul ideal în care poți vedea sute de utilaje de construcții și produse conexe într-un singur loc! Vizitatorii târgului se pot conecta cu oameni care au aceleași interese și vor trăi o experiență unică de festival într-un cadru relaxat și ospitalier.

Pe scurt, CoBuild creează un spațiu comun în care pasionații de utilaje de construcții descoperă ultimele apariții în domeniu și se pun la curent cu cele mai noi tehnologii.

CoBuild este compus din 5 mari zone de interes:

1. Zona Expo este dedicată prezentării utilajelor de construcții, tehnologiilor și produselor conexe, cum ar fi unelte, piese de schimb, accesorii și atașamente.

2. Zona Demo este special amenajată pentru demonstrații cu utilaje efectuate de operatori profesioniști, cât și pentru testarea utilajelor de către participanți.

YouTube video

3. Zona Chill & Family este locul unde cei prezenți se pot relaxa într-un cadru familial și pot participa la diverse jocuri și unde vor avea loc activități pentru copii.

4. Zona Food & Drinks este zona food truck, unde participanții la CoBuild se pot bucura de mâncăruri delicioase și băuturi alese.

5. Zona Conference este un spațiu de informare și relaționare, unde participanții vor afla de la specialiști în domeniu în ce direcție se îndreaptă industria.

CoBuild este organizat de publicația Mașini și Utilaje, asociația 11even și agenția de marketing Avanti, iar printre expozanți se numără Titan Machinery, UTILBEN, CDP Access, AgroConcept, Ford Trucks, Iveco, ATP Group, Goodyear și alte companii de renume din domeniul utilajelor de construcții și produselor conexe.

Înscrie-te pe cobuild.ro/vizitatori pentru a participa gratuit la CoBuild! Ne vedem în Ciugud, de joi până sâmbătă, între orele 10:00 și 18:00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax