Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vinul fiert şi ţuica tradiţională de 1 Decembrie au trimis românii la spital, în comă alcoolică

Publicat

Ziua liberă legală i-a încurajat de bugetari să iasă din casă şi să sărbătorească împreună cu prietenii 1 Decembrie la Alba Iulia. Cu restricţii de circulaţie şi deci fără grija permiselor de conducere, românii noştri au avut liber la vin fiert şi ţiucă de casă, dar cum în legea nescrisă a românilor în această zi excesele sunt permise, păhărelele peste măsură nu au întârziat să-şi producă efectele. Doar joi după-amiază, câteva zeci de tineri au ajuns la Spitalul Judeţean Alba în comă alcoolică.

Potrivit medicului de la UPU Alba, Ioan Boilă, în acest an, de 1 Decembrie, numărul persoanelor care au ajuns la urgenţe cu intoxicaţii etilice a crescut considerabil. În încercarea de a domoli frigul de afară, românii noştri au început să bea încă de dimineaţă, iar dovada este că, până cel târziu la ora patru, UPU Alba a fost invadat de petrecăreţi.

De joi şi până în această dimineaţă, peste 14 persoane au sfârşit la spital în comă alcoolică. Nu la fel de „toxică” a fost de 1 Decembrie mâncarea de la tarabe. Medicul Ioan Boilă ne-a declarat că numărul cazurilor de toxiinfecţii alimentare a fost mult redus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax