Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Violator în serie dintr-o comună de lângă Sebeș, trimis în judecată. A abuzat copii cu vârste între 8 și 12 ani

Publicat

politie noaptea

Un tânăr din comuna Cut, județul Alba, care a violat și agresat în mod repetat trei minori, a fost trimis în judecată de către magistrații Judecătoriei Sebeș. 

Faptele care au fost probate de anchetatori s-au petrecut în anul 2020 și 2021, dar bărbatul a fost trimis în judecată abia în 2023. Dosarul în care tânărul a fost trimis în judecată a trecut în data de 3 aprilie de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

În tot acest timp, tânărul s-a aflat în arest la domiciliu.

Faptele oribile pe care tânărul le-a comis asupra unor minori cu vârste de 8, 9 și respectiv 12 ani au fost detaliate de magistrați în motivarea instanței care a devenit publică pe portalul rejust.ro.

Din motive evidente reporterii alba24.ro au decis să nu facă publică toată starea de fapt din motivare.

”În actul de sesizare s-au reţinut în esenţă următoarele:

1. În cursul anului 2020, pe timpul vacanței școlare de vară, într-o hală dezafectată din incinta fostei societăți comerciale Mobis, din Sebeș, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) (în vârstă de 12 ani) de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul un act sexual (…).

2. În cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, aflându-se în locuința sa, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate(…)  de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă, a întreținut cu minorul ce nu împlinise încă vârsta de 8 ani acte sexuale (…)

3. În cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, aflându-se în locuința sa din localitatea, în trei dăți diferite și în baza aceleiași rezoluții infracționale, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate (…) de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă și urmărind obținerea unei satisfacții sexuale, a manipulat în mod repetat organul genital al minorului(…).

4. În cursul anului 2021, pe timpul vacanței școlare de vară, în timp ce se afla în același pat din locuința sa cu persoana vătămată(…) (în vârstă de 9 ani), profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă și urmărind obținerea unei satisfacții sexuale”, a comis diferite agresiuni sexuale, se arată în motivarea instanței.

Tânărul va fi judecat pentru infracțiuni  de viol și agresiune sexuală, fapta fiind agravantă deoarece s-a produs asupra unor minori.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pamfil

    luni, 10.04.2023 at 11:00

    pentru astia ca el. castrare chimica. daca aia nu rezolva „deviatiile” atunci castrare fizica.

  2. Bena Elena

    luni, 10.04.2023 at 11:13

    Da,aveți dreptate! pedeapsă maximă!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax