Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Violență extremă din partea unui tânăr din Alba: A bătut un băiat cu un par și o lopată apoi l-a umilit. De la ce a pornit totul

Publicat

Un conflict verbal s-a transformat rapid într-o agresiune produsă cu o violență extremă de către un tânăr din Alba. De la câteva cuvinte, un tânăr de 24 de ani, a spart cu o furcă anvelopele mașinii unui alt tânăr, l-a lovit pe acesta cu un par până s-a rupt, iar apoi l-a lovit cu o lopată până a rupt-o și pe aceasta de victima sa. 

Apoi, l-a umilit pe tânăr dar și pe două fete care erau cu acesta: i-a pus să stea în genunchi și să își ceară scuze.

Pentru fapta sa, în data de 28 iulie 2021 a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la plata unei sume considerabile de bani cu titlul de daune morale.

În motivarea instanței Judecătoriei Alba Iulia, instanță care l-a condamnat pe tânăr este descris pas cu pas ce s-a întâmplat în data de 27 ianuarie 2021.

Potrivit motivării instanței, în ziua respectivă, în jurul orei 16.00, un tânăr a plecat alături de două fete în localitatea Balomiru de Câmp, unde trebuiau să se întâlnească cu o altă persoană.

Într-un magazin, între una dintre fete și M.C.Remus s-a iscat un conflict verbal, conflict în care a fost implicat și tânărul ce a condus autoturismul până în localitatea respectivă.

Remus a părăsit magazinul și a mers până la domiciliul său unde s-a înarmat cu o furcă. Apoi s-a întors și cu furca a spart trei dintre anvelopele mașinii tinerilor.

Bătut cu un par și cu o lopată

În motivare mai este precizat că tânărul care a condus i-ar fi trimis câteva mesaje de amenințare agresorului, după ce și-a găsit roțile sparte. Nervos, Remus s-a întors la tineri înarmat cu un par.

A început să îl lovească pe tânăr cu parul, iar apoi când acesta s-a rupt, s-a înarmat cu o lopată. A continuat să îl lovească pe tânăr cu lopata până în momentul în care aceasta s-a rupt la impactul cu corpul victimei.

Mai mult de atât după ce lopata s-a rupt, l-a lovit de mai multe ori pe tânăr cu pumnul în zona feței.

Însă nu s-a oprit aici: agresorul s-a înarmat cu o altă lopată, dar s-a oprit când a văzut ca una dintre fete vorbea la telefon. Acesta s-a apropiat de fată și a amenințat-o să pună capat conversației.

După, i-a obligat pe cei trei să se așeze în genunchi și să își ceară scuze pentru ce au făcut și i-a și fotografiat.

Apoi i-a amenințat cu moartea și le-a spus să plece din zonă.

Tânărul bătut a fost transportat la spital și a avut nevoie de 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale.

”La scurt timp, după plecarea organelor de poliție de la fața locului, conform declarației sale, inculpatul a revenit în locul în care se afla autoturismul persoanei vătămate și observând mai multe persoane de sex masculin care încercau să repună în funcțiune mașina, le-a spus acestora că vor lua autoturismul de acolo numai cu acordul său, după care, calmat fiind, prin telefon, de un cunoscut al său, s-a îndreptat spre domiciliu”, se mai arată în motivarea instanței.

Ce pedeapsă a primit

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au ținut cont că tânărul a acționat cu o violență extremă și că a fost conștient de faptele sale. Mai mult de atât au precizat că a atin grav demintatea persoanelor prin umilirea acestora.

Acesta a stat și în arest la domiciliu pentru o perioada de timp.

În total pentru faptele sale de loviri sau alte violențe, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, tânărul a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare cu suspendare.

De asemenea, magistrații l-au obligat și la plata a 30.000 de lei cu titlul de daune morale față de victima sa și plata cheltuielilor de judecată.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară în termen de 10 zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax