Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Violența în familie face o nouă victimă în Alba: O femeie, rănită de bărbatul cu care își împărțea viața. Agresorul a fost reținut

Publicat

Un bărbat de 59 de ani din Sântimbru a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut concubina. Incidentul violent s-a produs pe data de 5 iunie, iar în data de 7 acesta a fost reținut pentru 24 de ore. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 iunie 2023, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 59 de ani, din comuna Sântimbru, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 5 iunie 2023, în timp ce se afla a locuința sa, ar fi agresat-o pe concubina sa, în vârstă de 37 de ani, provocându-i leziuni vizibile la față și membrele superioare.

Față de bărbat, a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care i s-a interzis să se apropie de partenera sa, iar în cursul zilei de azi, 8 iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate