Connect with us
Publicitate

AIUD

Violență în familie la Aiud: O femeie a fost bătută de bărbatul cu care își împarte viața. Ce măsuri au luat oamenii legii

Publicat

masina politie

O femeie în vârstă de 45 de ani din Aiud, a fost victima unei agresiuni fizice comise duminică 20 august 2023, de propriul său soț. Autoritățile au intervenit pentru a lua măsurile necesare în acest caz.

Agresiune fizică în municipiul Aiud. Femeie agresată de soț

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2023, Poliția Municipiului Aiud a fost sesizată, de către o femeie de 45 de ani, din Aiud, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul ei.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, în seara aceleiași zile, în jurul orei 19.30, în timp ce se afla la locuința comună, din municipiul Aiud, pe fondul unui conflict spontan, femeia ar fi fost agresată fizic de către soțul acesteia, în vârstă de 49 de ani.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ordin de protecție și dosar penal deschis

Pentru a proteja victima și pentru a preveni alte incidente de acest gen, pe numele bărbatului de 49 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil pe o perioadă de 5 zile.

Această măsură are scopul de a asigura siguranța femeii și de a evita orice formă de contact între cei doi.

Pe lângă ordinul de protecție, autoritățile au luat și măsuri legale, întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Dosarul penal va urma cursul său în sistemul judiciar, iar acțiunile legale corespunzătoare vor fi luate pentru a aduce responsabilul în fața justiției.

Cazul evidențiază seriozitatea și importanța combaterii violenței în familie și a necesității de a oferi sprijin victimelor.

Ordinul de protecție și inițierea dosarului penal demonstrează angajamentul autorităților în asigurarea unui mediu sigur și protejat pentru toți membrii societății, iar victima primește astfel sprijinul și protecția necesare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax