Connect with us
Publicitate

AIUD

Violență în familie: Tânăr dintr-o comună din Alba, reținut pentru că și-a agresat sora. Femeia a ajuns la spital

Publicat

Un tânăr din Hopârta a fost reținut pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta și-a agresat sora, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza leziunilor provocate.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 16 iulie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către o femeie de 29 de ani, din comuna Hopârta, cu privire la faptul că a fost agresată de fratele său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 23 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței reclamantei și ar fi agresat-o, provocându-i leziuni corporale pentru a căror vindecare ar fi necesare 7 -8 zile de îngrijiri medicale.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit ordin de protecție provizoriu și au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu.

Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax