Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Violeta Alexandru: Inspecția Muncii trebuie desființată și reînființată. Angajații sunt indiferenți, dar experți în statistici

Publicat

Inspecția Muncii trebuie desfiinţată şi reînfiinţată cu o altă organigramă şi cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie, consideră ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

„Evaluarea mea, pe care tocmai am terminat-o, cu privire la Inspecţia Muncii îmi arată că această instituţie nu poate fi reformată prin decizii punctuale.

Trebuie desfiinţată şi reînfiinţată cu o altă organigramă şi cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie. Am încercat o serie de schimbări. Nu merge. Păcat de cei care muncesc în această instituţie”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Violeta Alexandru a adăugat că legea de funcţionare a Inspecţiei Muncii trebuie schimbată în Parlament.

Ministrul Muncii a acuzat, în context, indiferenţa angajaţilor din Inspecţia Muncii faţă de solicitarea autorităţilor de a intensifica controalele în ceea ce priveşte respectarea regulilor în contextul pandemiei.

„Mă uitam la cât sunt de indiferenţi după ultima solicitare a Prim-Ministrului de a intensifica acţiunile de control pe Covid. Sunt, în schimb, experţi în prezentare de statistici.

Mi-am format ochiul în a depista tacticile administraţiei, una dintre ele fiind aceea de a te „împacheta” prin prezentarea de statistici, situaţii.

Pentru cine se lasă împachetat.

Nu sunt interesată să leg prietenii în administraţie. Nu susţin pe nimeni dacă nu face treabă; mă interesează să creez cadrul corect pentru cei care vor să facă ceva, să iasă din starea de confort şi să muncească cu rezultate vizibile.

E cam târziu pentru România să rateze şi acest an fără să se facă treabă”, arată Violeta Alexandru.

Sursă: Stiripesurse.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 06.10.2020 at 11:19

    Bravo !! Daca faceti asta veti ramane in istorie. Oare sustinere aveti ? Nu dati afara prea multi PSD-isti ? Daca ar fi sa fie, aveti sustinere in Parlament ? Teoretic totul este la superlativ. Succes !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax