Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viorica Dăncilă, atac dur la Klaus Iohannis pe care l-a comparat cu Tăriceanu: ”Doi domni cu pretenții de bărbați de stat”

Publicat

dancila

Viorica Dăncilă a lansat miercuri seară, într-o intervenție la Palatul Victoria, o serie de atacuri la președintele Klaus Iohannis pe care l-a comparat cu Călin Popescu-Tăriceanu. A spus despre amândoi că sunt ”iresponsabili” și egoiști.

Principalele declarații:

Am urmărit cu dezamăgire spectacolul oferit de candidatul Klaus Iohannis.

Este un comportament la fel de matur și egoist ca cel al dlui Tăriceanu. Unul abandonează guvernarea,celălalt blochjează numirea miniștrilor. Doi domni cu pretenții de bărbați de stat.

Atitudinea sa nu este deloc suprinzătoare, de doi ani și jumătate se folosește de funcția pe care o deține pentru a bloca acest guvern.

Nu a înțeles nici acum câte nevoia de stabilitate.

Nu a avut niciodată încredere în acest guvern.

A folosit sintagma ”guvern corupt”. Îl somez pe candidatul Iohannis să își prezinte probe pentru că declarațiile sale aduc prejudicii României. Personal nu am avut niciodată o problemă de corupție. El vinde sloganuri dar nu-și dorește niciun Guvern normal, nici un Parlament normal.

Înțeleg că trebuie să mă lupt cu toți acești bărbați de stat (Iohannis, Tăriceanu, Ponta și Barna). Dacă toți aceștia se coalizează împotriva unui singur om, înseamnă că trebuie să am de partea mea românii, femeile din acestă țară, oamenii de bine…

Vom avea curaj să mergem în Parlament și să ne uităm în ochii românilor pentru că nu am luat niciodată măsuri împotriva l

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax