Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viorica Dăncilă ia în calcul restructurarea Guvernului în Parlament

Publicat

PSD ia în calcul restructurarea Guvernului în Parlament. Premierul Viorica Dăncilă l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis de „abuz constituţional şi de putere la adăpostul imunităţii absolute pe care o are” pentru că nu a semnat numirea unor miniştri interimari.

Dăncilă a mai susținut că președintele încalcă decizii ale Curții Constituționale prin refuzul de a numi miniștrii interimari, scrie hotnews.ro.

”Refuzul de a numi miniștrii interimari e un abuz constituțional și de putere pe care domnul președinte Iohannis își permite să îl facă la adăpostul imunității funcției. CCR a stabilit că președintele nu are niciun drept să refuze aleatoriu miniștrii interimari. Aceștia trebuie numiți până când Guvernul face remanierea. Nu ne temem de nimeni și luăm în calcul restructurarea Guvernului în Parlament”, a declarat Viorica Dăncilă, în debutul ședinței de Guvern de luni.

Joi, președintele Iohannis a respins miniștrii interimari propuși de premier după plecarea ALDE de la guvernare.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax