Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viorica Dăncilă își aduce miniștrii la Alba Iulia, sâmbătă. Întâlniri cu conducerile companiilor de stat și cu activul PSD

Publicat

dancila la alba iulia

Premierul României, Viorica Dăncilă, se va afla sâmbătă la Alba Iulia împreună cu o parte dintre miniștrii din Guvern.

Aceasta va avea o întâlnire cu oameni de afaceri din județ, cu directorii Fabricii de Arme din Cugir și cu cei ai Cuprumin Abrud.

Vezi și LISTA ACTUALIZATĂ a celor 25 de candidați înscriși la ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cine sunt cei care vor să intre în cursa pentru Cotroceni

De asemenea, Dăncilă se va întâlni și cu liderii PSD din județ, au declarat pentru Alba24, surse apropiate partidului de guvernământ.

Întâlnirile cu conducerile celor două firme de stat, Cuprumin Abrud și Fabrica de Arme Cugir, sunt importante în contextul unor decizii pe care ministrul Niculae Bădălău dorește să le ia în ceea ce le privește.

Deocamdată vizita acesteia nu a fost confirmată oficial și nici locul în care va avea întâlniri. Sursele Alba24 spun că aceasta ar putea ajunge în Alba Iulia încă de viner. Viorica Dăncilă va fi cazată cel mai probabil la Hotel Parc, unde a stat și în trecut.

De asemenea, ministrul Cuc va fi prezent în județul Alba încă de joi și va vizita din nou șantierele Autostrăzii Sebeș-Turda.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax