Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viorica Dăncilă NU demisionează și își face planuri: ”La locale și parlamentare nu va mai vota Diaspora”

Publicat

viorica

Viorica Dăncilă a declarat că nu va demisiona din fruntea de președinte al PSD și le-a cerut colegilor săi să fie ”înțelepți”.

Aceasta a minimizat eșecul și a spus că, de fapt, partidul și-a păstrat voturile cu care a intrat la Guvernare. 

Vezi și REZULTATE FINALE prezidențiale 2019 în ALBA. Scorul obținut de Iohannis în fiecare localitate din județ la numărătoarea paralelă

Aceasta a făcut o serie de declarații la postul de televiziune pro PSD, Antena 3, consemnate de jurnaliștii de la G4Media.ro:

  • Rezultatul final nu mai poate fi schimbat, dar acum când a început numărătoarea paralelă PSD a mai crescut în ceea ce privește numărul de voturi.
  • Nu pot câștiga amândoi candidații alegerile. Votul românilor a ales și nu putem să nu fim de acord cu ce au dorit românii. Pentru noi însă este important că PSD a obținut numărul de voturi din 2016, ceea ce înseamnă că suntem pregătiți pentru locale și parlamentare. Ne vom concentra pe ele. Atunci nu vom avea votul din Diaspora. Și cred că tebuie să plecăm de la acest aspect. Cu același număr de voturi am intrat la Guvernare în 2016.
  • Trebuie să avem în vedere că vin sărbătorile și apoi intrăm în pre-campanie. Trebuie să nu analizăm doar ceea ce a făcut candidatul, eu am făcut tot ce a depins de mine. Noi am trecut printr-o perioadă foarte dificilă, alegerile europarlamentare unde am obținut un scor foarte slab, apoi arestarea președintelui partidului, Congresul…
  • (Vor plăti liderii din teritoriu pentru funcții?) Vom face o analiză în partid și vom vedea ce urmează. Trebuie să dăm dovadă de multă înțelepciune și mult calm. Ce vom hotărî în echipă vom pune în aplicare.
  • Cred că a fost o campanie împotriva mea pe care nu am văzut-o la contracandidatul meu. După 200 de întrebări am greșit formula cercului, dar președintele nici măcar nu a știut. Eu am avut dialog deschis cu presa, din partea cealaltă am văzut doar un atac, un discurs bazat pe ură, dar se pare că românii au agreat asta mai mult. Mi s-a părut o abordare incorectă față de cei doi candidați și a dezinformării față de mine.
  • Nu îmi dau demisia. Dacă colegii vor considera că trebuie să fac acest pas, vom face un Congres. Eu consider că trebuie să fim foarte înțelepți.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax