Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Viorica Dăncilă nu iartă. Vrea să dea afară vinovatul pentru invitațiile greșite la concertul de la Ateneu

Publicat

viorica colaj

Viorica Dăncilă nu iartă greșeala făcută de către un angajat, care a scris data de 8 ianuarie 2018 ca și confirmare pentru concertul dedicat preluării președinției Consiliului Uniunii Europene, ce are loc joi 10 ianuarie 2019. 

Viorica Dancila este hotarata sa il dea afara pe cel vinovat de trimiterea unor invitatii gresite pentru concertul de la Ateneul Roman, pe acestea scriind ca trebuie confirmata prezenta pana la „8 ianuarie 2018”.

„Într-adevar, pe invitație a apărut această nefericită greșeală. Eu va cer scuze tuturor. Dna prim-ministru a întrebat în ședința de guvern cine a facut și a spus ca cine este autorul acestor invitații trebuie sa plece. Și cred ca a luat o decizie foarte bună”, a relatat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, miercuri seara, la Antena3.

„Lucrurile trebuie facute la timp și este într-adevar în administrație o lipsa acută de profesioniști care să știe ce trebuie să facă și mai ales la timp”, a continuat Andronescu.

Amintim ca Florin Roman a postat pe Facebook invitația primită de la prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Nouă gafă a premierului Dăncilă: Florin Roman, invitat să confirme prezența la un concert, cu un an înainte de data lui

”Veorica lovește din nou! Am fost invitat de “Excelența Sa” la concertul dedicat preluării președinției Consiliului Uniunii Europene ce are loc joi, 10 ianuarie 2019! Confirmarea trebuia făcută până în 8 ianuarie…2018! Am ratat:))”, a scris deputatul de Alba.

 


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe DN1, la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeș. O persoană rănită. TRAFIC ÎNGREUNAT

Publicat

accident dn 1

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 07:15, pe DN 1, la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeș. Din primele informații în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Trafic îngreunat.  UPDATE 7:30- Potrivit ISU Aba, accidentul a avut loc în zona „3 poduri”. În urma impactului au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Echipa de robotică a Colegiului HCC Alba Iulia, trei premii la Campionatul Național. Va participa la Mondialele din SUA

Publicat

XEO

O nouă performanţă pentru elevii din Alba Iulia. Echipa RO-001 XEO de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia a obţinut locul doi Inspire Award, locul doi la Connected Award, locul I la autonomia robotului și un premiu special oferit de VW, care vine la pachet cu o excursie în Germania. Cei […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

25 martie, BUNA VESTIRE: De ce nu este bine să te cerţi în această zi. Obiceiuri şi superstiţii

Publicat

cearta

Buna Vestire sau Blagoviștenia este una dintre cele patru mari sărbători închinate Maicii Domnului. Crendincioşii sărbătoresc, cu nouă luni înainte de Crăciun, momentul naşterii lui Isus. Cei care țin Marele Post al Paștelui au dezlegare la pește. În această zi, Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelul Gavriil că-l va naşte pe Fiul lui […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

România, condamnată la CEDO pentru refuzul de a școlariza un condamnat în timpul detenției

Publicat

Statul român a fost condamnat de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) în cazul unui deţinut căruia i s-a refuzat dreptul la şcolarizare, fiind încălcat dreptul la educaţie prevăzut de Articolul 2 din Protocolul 1 la Convenție, anunță APADOR-CH. Deținutul a primit 2.000 euro despăgubiri. Condamnarea a fost pronunțată la 19 martie 2019. În 2008, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate