Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viorica Dăncilă vine cu tot Guvernul la Alba Iulia. Ședință omagială ”Centenar” la Sala Unirii

Publicat

sedinta guven

Guvernul României își ”ia inima în dinți” și vine la Alba Iulia, în fieful numărul 1 al liberalilor, pe data de 29 noiembrie, pentru a ține o ședință omagială cu ocazia Centenarului, la Sala Marii Unirii. 

Încă din luna august, prefectul județului Alba, Dănuț Hălălai, declara pentru Alba24 că se află în discuții avansate pentru organizarea unei ședințe comune a Guvernului cu ocazia Zilei Naționale a României.

Atunci era vehiculată ideea organizării unei ședințe comune a Guvernului și Parlamentului României, cu un singur punct: Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, în Casa de Cultură a Sindicatelor.

Într-o conferință de presă a PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu a declarat că pe 29 noiembrie Guvernul României, inclusiv premierul Viorica Dăncilă, va ține, în Sala Marii Uniri din Alba Iulia, o ședință pentru a omagia 100 de ani de România.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. alin

    joi, 22.11.2018 at 14:03

    E DE MERS :))
    m_3 P5d

  2. Matei

    joi, 22.11.2018 at 15:43

    Îmi iau de acum popcorn, se lasă cu spectacol! E repriza a doua de după 10 August. Galeriile s-au organizat, jandarmii la fel. Lipsea doar factorul declanșator. Eu pariez pe victoria PSD prin neprezentare!

  3. me

    joi, 22.11.2018 at 16:21

    am si eu niste oua de la Pasti…oare or fi bune? Nefierte, of course.

  4. A.D.

    joi, 22.11.2018 at 17:41

    Nu are ce cauta la Alba Iulia

  5. Romania Romanilor

    joi, 22.11.2018 at 19:22

    E guvernul in functie al Romaniei.E o datorie fata de fiii acestei tari care au pierit in razboi.Da,sa vina tot guvernul!E un cadru oficial.in ce calitate vin margareta si duda integrati in spatiul de protocol cu tot alaiul lor de paraziti care beneficiaza nelegal de drepturile de folosinta ale unui fost sef de stat care nu mai e in viata?? De ceva vreme a mai aparut pe retelele sociale o impostoare cu proteza dentara pe-afara si care anunta ca ea se autointituleaza alina maria a Romaniei!!!! si cu pretentii de a fi langa oficialitati ale statului.Oare cand autoritati ale statului roman se vor sesiza ca apar in societate regi si regine autoproclamati la ei in bucatarie si devin o problema de securitate prin apropierea lor de oficialitati ale statului?

    • Matei

      vineri, 23.11.2018 at 08:24

      Sunt sigur ca fiii acestei tari au luptat și chiar murit tocmai pentru ca acest tip de guvern sa nu existe! Și nici opoziția nu e mai presus, asta sa nu înțelegi ca îmi place o culoare anume.
      Ma abțin sa zic ceva de regalități, nu cunosc subiectul in totalitate. Poate ne poți da mai multe informatii.

  6. sigint

    miercuri, 28.11.2018 at 00:28

    Mda , fii Romaniei au luptat tocmai ca niste paraziti sa arunce cu oua in guvernanti ! La balamuc cu voi !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax