Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Visul Autostrăzii Orăştie-Sibiu îl readuce pe deputatul Clement Negruţ tot mai aproape de PDL

Publicat

Rebelul rătăcit al democrat-liberalilor, deputatul Clement Negruţ dă semne din ce în ce mai clare că ar vrea să accepte propunerea foştilor colegi de a se întoarce în partid. Deşi nu a recunoscut oficial acest lucru, deputatul pare cel puţin să îşi fi schimbat părerea faţă de aceştia şi partidul în care, în urmă cu câteva luni, spunea că nu se mai regăseşte.

Motivul pentru care Clement Negruţ recunoaşte meritele partidului aflat la guvernare îl reprezintă segmentul de autostradă Orăştie – Sibiu, un proiect pe care deputatul îl consideră vital pentru judeţul Alba şi care se apropie să devină realitate. „Sâmbăta trecută, în 9 aprilie, am luat parte şi eu la începerea lucrărilor pentru tronsonul Orăştie – Deva, ocazie cu care am susţinut din nou proiectul autostrăzii de pe Coridorul IV Paneuropean şi mai ales am cules noi date privitoare la această investiţie. Aşa cum le-am promis locuitorilor judeţului, am fost, sunt şi voi fi deputatul care mă voi implica personal pentru ca lucrurile să se mişte şi apreciez faptul că actualul Guvern Boc se ţine de cuvânt în această chestiune”, a declarat deputatul de Alba.

Clement Negruţ a mai subliniat în acelaşi comunicat de presă că apreciază această voinţă politică şi angajamentul democrat-liberalilor faţă de acest proiect, iar, dacă toate lucrurile merg bine, până în vară vor demara lucrările inclusiv la tronsonul care traversează zona Sebeş, respectiv de lângă Săliştea până în zona Cunţa. „Faptul că tot PDL este cel care pune în operă acest mare proiect investiţional important pentru România are o importanţă politică decisivă pentru mine şi mai ales pentru viitorul judeţului Alba. Cred că este cea mai bună dovadă că lucrurile în interiorul PDL, atât la nivel judeţean, cât şi naţional, s-au mişcat în direcţia bună şi vor fi astfel create premise economice importante pentru judeţul nostru. Apreciez această voinţă politică şi salut la modul diplomatic şi angajant un astfel de demers important pentru ceea ce înseamnă respectarea unui punct vital din programul politic cu care eu şi PDL am câştigat alegerile împreună, în urmă cu aproape trei ani”, a declarat deputatul Clement Negruţ.

Despre Autostrada Orăştie- Sibiu, deputatul a precizat că, la începutul acestei săptămâni, Ministerul Transporturilor a anunţat câştigătorii licitaţiei organizate pentru cele patru tronsoane ale autostrăzii, parte integrantă a Coridorului IV Paneuropean. Astfel, pentru cel de-al doilea tronson extrem de important pentru judeţul Alba, respectiv Lotul 2 „Proiectare şi execuţie autostrada Orăştie – Sibiu km 24+110 -km43+855”, câştigătoare a fost desemnată Asocierea „Straco Grup” SRL – „Studio Corona” SRL „Civic Engineering”, valoarea ofertei câştigătoare fiind de 377.780.208,81 lei. Acest tronson acoperă zona Sebeş şi va asigura devierea traficului din interiorul oraşului Sebeş, pe ruta Sibiu – Orăştie. De la anunţarea câştigătorilor licitaţiei pentru autostrada Orăştie – Sibiu, urmează o perioadă de 10 zile de contestaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax