Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Vița de Vie”, în turneu Spunk Tour la Alba Iulia. Evenimentul „exploziv” va avea loc în 23 februarie la spațiile R.Y.M.A

Publicat

Spațiile R.Y.M.A din Alba Iulia găzduiesc în 23 februarie un concert „exploziv”. În plin turneu național Spunk Tour 2013, trupa „Vița de Vie” ajunge în orașul nostru după o absență de 5 ani, așa că evenimentul se anunță unul sold out.

Alba Iulia se numără printre cele 15 orașe din România selectate de către formație pentru a găzdui unul dintre concerte.  Evenimentul va avea loc la R.Y.M.A începând cu ora 21.00, iar prețul unui bilet este de 15 lei.

Vița de Vie Spunk Tour este este un concept split care va pune în scenă atât piesele consacrate, adunate în cei 16 ani de existență a trupei, cât și variante acustice ale acestora, constituindu-se și ca un preview al albumului acustic preconizat să apară pe piață în luna martie 2013.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax