Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Vitamine pentru Seniori” de la Crucea Roşie. Mai multe centre de vârstnici din Alba vor primi colete cu vitamine şi suplimente alimentare

Publicat

Mai multe cămine de vârstnici şi centre sociale din Alba vor primi din partea voluntarilor de Cruce Roşie colete cu vitamine şi suplimente alimentare. Produsele provin dintr-o donaţie a firmei Hipocrate 200 SRL în cadrul campaniei „Vitamine pentru Seniori” derulată de Crucea Roşie Română.

În urma recepționării unei donații din partea firmei SC Hipocrate 2000 SRL, constând în vitamine Eurovita Protecție Hepatică – 387 buc, Anghinare – 419 buc și Somn – 109 buc, precum și gel antibacterian Septivon – 1060 buc, în valoare totală de 8.708,55 lei Crucea Roșie Română Filiala Alba va realiza distribuții la câteva Centre sociale din județ, în vederea sprijinirii persoanelor vârstnice, vulnerabile în fața bolilor și diverselor afecțiuni specifice.

Astfel, în prima jumătate a lunii aprilie, Căminele pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, Abrud, Câmpeni, Asezământul pentru persoane vârstnice ”Sfantul Andrei” Bărăbanț, Asociația ”Casa Anisia” Șeușa, Centru de zi pentru persoane vârstnice Alba Iulia și Asociația Diakonia vor primi Vitamine Eurovita Protecție Hepatică, Eurovita Anghinare Digest, Eurovita Somn, precum și Gel Antibacterian Septivon pentru igiena mâinilor, în funcție de numărul de beneficiari aflați în îngrijire.

Menționăm că produsele au fost donate de către firma Hipocrate 2000 SRL, în vederea susținerii campaniei ”Vitamine pentru Seniori” organizată de către Crucea Roșie Română.

„Filiala de Cruce Roșie Alba are o largă deschidere față de instituțiile sociale existente în județ, încercând în limita posibilităților și a donațiilor primite la rândul nostru, să susținem categoriile de beneficiari aflate sub ocrotirea acestora”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax