Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viteza excesivă, în atenţia poliţiştilor rutieri din Alba. Doi tineri, printre care şi un minor, din Sâncel şi Valea Lungă s-au ales cu dosar penal

Publicat

politie

Poliţiştii rutieri din Alba au aplicat, miercuri, 206 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 39.000 lei, din care 141 pentru depăşirea limitei legale de viteză. Un minor din Sâncel, în vârstă de 16 ani a fost depistat de poliţiştii din Sâncel, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Avram Iancu din comună. O tânără de 18 ani din Valea Lungă s-a ales cu dosar penal după ce a condus un moped în comună, fără permis auto.

Miercuri, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au acţionat pe principalele artere rutiere ale judeţului Alba, pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere.

Au fost reţinute 4 permise de conducere, retrase 4 certificate de înmatriculare şi constatate 3 infracţiuni la regimul rutier. Sancţiunile aplicate se ridică la 39.080 de lei, din care 141 pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Poliţiştii Postului de Poliţie Sîncel, l-au depistat pe un minor în vârstă de 16 ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Avram Iancu din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Poliţiştii au întocmit pe numele său dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Marţi seara, la ora 21:30, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, care, fără a poseda permis de conducere, circula prin comună cu un moped neînmatriculat.

Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax