Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vitezoman din Alba, prins de polițiști cu 198 km/h pe Autostrada A1, în zona Sebeș. Un alt șofer a fost depistat cu peste 200 km/h

Publicat

Un șofer în vârstă de 34 de ani din Alba a fost prins de polițiști, duminică după-amiaza, în timp ce conducea un autoturism cu 198 km/h, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, în zona municipiului Sebeș. 

Potrivit IPJ Sibiu, în zilele de 15 și 16 octombrie a.c., între orele 11:00 – 15:00, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au desfășurat acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză pe autostrada A1.

Cu această ocazie, au fost controlate 96 de autovehicule, au fost aplicate 81 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute 17 permise de conducere.

Pe linia vitezei, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în cazul a 16 conducători auto fiind aplicată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cea mai mare viteză depistată de radar în weekend

Cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele radar a fost cea de 203 km/h. La data de 15 octombrie a.c., la ora 12:33, un cetățean străin, în vârstă de 63 de ani, a fost depistat conducând un autoturism cu viteza menționată la km. 322 al autostrăzii A1, pe sensul Sibiu – Deva, în afara municipiului Sebeș, județul Alba.

Cu viteza de 198 km/h a fost depistat în aceeași zonă, la data de 16 octombrie a.c., la ora 14:09, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, din județul Alba.

Pe lângă sancțiunile aplicate de către polițiști celor care au încălcat regimul legal de viteză, au mai fost aplicate 9 sancțiuni pentru neportul centurii de siguranță și 2 sancțiuni pentru folosirea telefonului mobil, într-unul dintre cazuri fiind suspendat și dreptul de a conduce, și 7 sancțiuni pentru alte abateri.

Pentru creșterea gradului de siguranță în trafic, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva vor continua acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax