Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vitezomană de 48 de ani, prinsă în timp ce „zbura” cu 203 km/h pe autostradă, între Sebeș și Cugir. A primit amendă de 1.125 de lei şi a rămas fără permis

Publicat

autostrada orastie sibiu O femeie de 48 de ani din Gorj a fost depistată de polițiști în timp ce „zbura” cu viteză excesivă, la volanul unui autoturism, pe Autostrada Sibiu – Deva, în zona Pianu din județul Alba. Şoferiţa a „uitat” piciorul pe accelerație până când a ajuns la 203 km/h și probabil ar mai fi mărit viteza, dacă nu ar fi fost oprită de poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale. Femeia s-a ales cu o amendă de 1.125 de lei şi cu permisul suspendat pe 90 de zile.

Potrivit IGPR, duminică, 11 decembrie, în jurul orei 15.40, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au depistat, pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva (Sibiu – Deva), calea 2, o femeie de 48 de ani, din județul Gorj, conducând cu viteză excesivă.

Aceasta a fost surprinsă cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 316 al autostrăzii (zona Pianu – Vinţu de Jos – n.r.), în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 203 km/h.

Poliţiştii au sancţionat-o cu amendă de 1.125 de lei, iar, ca măsură complementară, i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax