Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vitrinele magazinelor din Alba Iulia s-au gătit de sărbători. Vezi pentru ce decorațiuni poți opta, în funcție de bugetul de care dispui

Publicat

Crăciunul ne bate la ușă, așa că nu mai este mult până când vom ieși din nou la cumpărături pentru a ne face aprovizionarea cu globuri și decorațiuni pentru bradul de iarnă. Vitrinele magazinelor din Alba Iulia s-au pregătit deja de sărbători, iar cei care nu doresc să mai scoată și în acest an de la naftalină vechile podoabe și care au și un buget pentru acestea au de unde alege.

Standurile magazinelor sunt împânzite cu instalații de pom, globuri colorate, ghirlande de brad, figurine confecționate din diferite materiale și culori, cu alte cuvinte, podoabe care mai de care, perfecte pentru a aduce magia sărbătorilor în casele noastre. Coșurile de cumpărături ne sunt condiționate doar de grosimea portofelelor, dar, din fericire, în Alba Iulia se găsesc încă decorațiuni pentru mai toate buzunarele.

Spre exemplu, un fir de betea de 2 metri poate fi cumpărat cu 3,5 lei ,iar la prețuri accesibile găsim și globuri de diferite dimensiuni și culori. O cutie cu astfel de ornamente pentru pom se vinde cu aproximativ 20 de lei. Figurinele în formă de Moș Crăciun, steluțe, brazi în miniatură, reni sau îngerași costă, de asemenea, aproximativ 3-5 lei bucata, iar pentru o instalație de pom cu 200 de beculețe vom scoate din portofel minim 15 lei.

Albaiulienii care doresc să își decoreze casele și bradul de Crăciun cu ornamente de lux trebuie să fie dispuși să cheltuiască ceva mai mulți bani. Spre exemplu, un brăduleț stilizat de interior se vinde cu circa 150 de lei, iar o instalație de pom de 6 metri lungime și 300 de beculețe costă aproximativ 50 de lei. La prețuri ce pornesc de la 10 lei și ajung până la 300 de lei, putem să ne înfrumusețăm locuințele cu accesorii din pene sau puf, căsuțe confecționate din lemn și vată, coronițe, suporturi pentru lumânări, figurine sub forma unor reni în mărime naturală și alte mici bijuterii care ne vor aduce culoarea sărbătorilor în intimitatea casei.

Vă invităm să vedeți mai jos ce  ne oferă magazinele din Alba Iulia în materie de decorațiuni de iarnă:

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax