Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vizită internațională la Palatul Copiilor din Alba Iulia. Elevi şi profesori din opt țări au văzut cum funcţionează o instituţie cu activităţi extraşcolare

Publicat

1palatul copiilor alba iulia Palatul Copiilor din Alba Iulia a primit, vineri, vizita elevilor şi profesorilor din opt ţări, în cadrul unui proiect Comenius, la care participă Școala Gimnazială cu clasele I-VIII din Cricău. Astfel, participanţii au putut vedea cum se desfăşoară activitatea unităţii ce pune la dispoziţia copiilor activităţi educative extraşcolare.

Palatul Copiilor din Alba Iulia a fost vizitat de elevi și cadre didactice din opt țări, precum Grecia, Polonia, Spania, Portugalia, Italia, România,  Bulgaria, dar şi Turcia.

Palatul Copiilor este instituția în care se desfășoară activități educative extrașcolare non-formale, prin care copiii își descoperă talente sau își dezvoltă unele abilități și aptitudini.

Cadrele didactice din țările participante au avut prilejul să înțeleagă mai bine sistemul educațional românesc, precum și modul în care funcționează aceste instituții, palatele și cluburile copiilor.

De asemenea, au avut ocazia să schimbe opinii și să-și facă contacte cu profesorii responsabili de cerc, care i-au introdus în lumea activităților pe care le desfășoară cu multă dăruire, transmit reprezentanţii Palatului Copiilor din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax