Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Familia Regală, în vizită la Star Assembly Sebeș (P)

Publicat

sa

Star Assembly, Sebeș: Luni, 3 iunie 2019, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au vizitat Star Assembly, subsidiara Grupului Daimler în România de la Sebeș, compania producătoare de cutii de viteze automate pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Vizita a făcut parte dintr-un demers diplomatic, menit să dezvăluie cuplului regal principalele proiecte derulate în prezent în cadrul filialei Star Assembly care, alături de Star Transmission, constituie piloni economici importanți la nivelul județului Alba.

m

Familia Regală a fost întâmpinată de Klaus Eichhorn, Director General Star Transmission și Star Assembly, precum și de reprezentanții conducerii locale a celor două subsidiare.

După cuvintele de deschidere, Klaus Eichhorn a făcut o scurtă prezentare a celor două companii, după care Familia Regală a vizitat incinta de producție a noii cutii Mercedes-Benz în opt trepte cu dublu ambreiaj –  8G-DCT, lansată la începutul acestui an.

În cadrul turului ghidat de către Gheorghe Nistor, director de producție 8G-DCT, Custodele Coroanei și Principele Radu au putut observa activitatea de producție în timp real, au primit informații cu privire la funcționarea liniilor și au participat la câteva activități demonstrative.

A urmat apoi o sesiune de discuții libere cu angajații celor două companii, în cadrul căreia aceștia au avut ocazia să interacționeze cu Familia Regală, într-o atmosferă relaxată.

„Ne face o deosebită onoare să primim o vizită atât de aleasă. Am fost cu toții încântați de o prezență atât de însemnată, cea a Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei și a Alteței Sale Regale Principele Radu, cărora le mulțumim pentru interesul acordat companiilor noastre și pentru ocazia de a le prezenta activitatea noastră de zi cu zi. A fost o oportunitate imensă pentru noi toți, prin care am putut împărtăși experiență, am subliniat valorile comune după care ne ghidăm și am conturat imaginea celor două sucursale românești din inima Transilvaniei, parte a grupului german Daimler” ne-a spus Klaus Eichhorn, Director General Star Transmission & Star Assembly.

st

Star Assembly și Star Transmission, subsidiarele Daimler de la Sebeș și Cugir, sunt piloni cheie în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars și numără în prezent peste 3.000 de angajați.

În cadrul Star Assembly sunt asamblate cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj în opt trepte, precum și transmisii cu nouă trepte de viteză pentru Mercedes-Benz. La sediul Star Transmission sunt produse roţi dinţate, componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii, țevi de înaltă presiune și sisteme de direcţie.

În plus, aici funcționează Centrul de Tehnologii, precum şi un spaţiu de instruire. Cu sprijinul Guvernului României, Star Transmission este una dintre primele companii din România care oferă un sistem de învățământ dual, pe baza modelului Baden-Württemberg.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Românii vor să mănânce bio, dar foarte puţini ştiu ce înseamnă

Publicat

produse bio

Trei sferturi dintre români înţeleg prin agricultura, bio/ecologică, produse sănătoase, fără aditivi sau chimicale. Însă majoritatea spun că ei cumpără produse bio/ecologice, fără a şti, de fapt, dacă acestea sunt certificate ca atare, potrivit unui studiu online. Valoarea pieţei de agricultură ecologică în Europa este de 37 miliarde de euro, din care prea puţin îi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Concursurile de angajare în spitale vor fi organizate în centre regionale, ”pentru a se elimina suspiciunile”

Publicat

sorina pintea

Din acest an, concursurile de angajare în spitale ar urma să fie organizate în centre regionale, nu de către unitățile de sănătate care scot posturile la concurs. În centrele respective, vor fi observatori din alte zone ale țării. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, consideră că astfel „se vor elimina suspiciunile și va fi promovată meritocrația”. Ordinul […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţionare de călătorie în Grecia din cauza ţânţarilor. Risc de răspândire a bolilor tropicale în Europa

Publicat

vacanta grecia

Grecia a lansat recent o alertă de călătorie, din cauza ţânţarilor, responsabili printre altele de infectarea oamenilor cu virusul West Nile. Schimbările climatice cresc riscul răspândirii bolilor tropicale în Europa, propagate prin muşcăturile de ţânţari. Anul trecut, 400 de europeni au murit, doar din cauza virusului West Nile. De vină pentru răspândirea acestuia, dar şi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alertă CERT-RO: Un nou val de atacuri informatice ransomware la spitale și alte instituţii din domeniul sănătății

Publicat

ransomware

Un nou val de aplicaţii maliţioase de tip ransomware afectează din ce în ce mai multe instituţii din domeniul sănătăţii care activează în România, avertizează specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), într-o postare de pe propria pagină de Internet. “Din notificările primite în ultima perioadă, CERT-RO a identificat o creştere […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate