Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vizitatori din Slovacia și Italia la Liceul Tehnologic din Sebeș, într-un proiect educațional internațional

Publicat

Liceul Tehnologic din Sebeș a avut vizitatori din Slovacia și Italia, într-un proiect pe care îl desfășoară în parteneriat cu instituții de învățământ din aceste țări. 

În perioada 7-8.09.2022,la Liceul Tehnologic Sebeș s-a derulat întâlnirea de lucru din cadrul proiectului Erasmus+ „SChOOL GAMES- Digital Game-based Approach to Education” care se derulează până în 2023, a transmis din partea instituției, Cristina Câmpean.

La întâlnirea de lucru au participat partenerii proiectului : HEMISFERA din Slovacia – coordonatorul proiectului, LEAF din Slovacia, IMPACT GAMES din Slovacia, CRHACK LAB F4D din Italia și Liceul Tehnologic din Sebeș,România.

Aspectele discutate în cele două zile de lucru vizează produsele intelectuale dezvoltate în cadrul proiectului precum jocurile digitale didactice de biologie, geografie, istorie, metodologia aferentă fiecărui joc și platforma care va putea fi accesată gratuit pentru descărcarea jocurilor didactice.

În programul activităților au fost incluse și vizite culturale.

Din echipa de proiect din cadrul Liceului Tehnologic Sebeș au participat la activități Adina Mixandra Stanciu, director, Camelia Henegariu, director adjunct și Cristina Câmpean, coordonatorul activităților și Maria Gatea, informatician.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax