Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vlad Iacob, noul administrator special al clubului Dinamo, este din Sebeș. Tatăl său este omul de afaceri Dorin Iacob

Publicat

Dinamo 1948 anunță prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram numirea lui Vlad Iacob în funcția de administrator special al clubului.

Acesta este fiul omului de afaceri Dorin Iacob originar din Sebeș, pe vremuri un personaj influent din jurul lui Traian Băsescu, despre care se spunea că era în cărți pentru șefia SRI, și care în prezent este analist politic la Realitatea TV.

Dorin Iacob. Foto: Facebook

Dorin Iacob a avut o funcție importantă în Partidul Democrat: secretar executiv la nivel național.

Surse apropiate clubului spun că un rol în susținerea lui Vlad l-a avut și fostul viceprimar din Alba Iulia, Dorin Șerdean.

Cine este Vlad Iacob

Deținător al unui masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona și absolvent al Academiei de Studii Economice din București, Vlad Iacob a fost votat miercuri, în unanimitate, de Adunarea Generală a Acționarilor Dinamo 1948.

Informația a fost publicată pe pagina de Facebook a clubului.

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului.

Trebuie să echilibrăm situația financiară în cel mai scurt timp și vreau să le mulțumesc încă o dată suporterilor noștri pentru contribuția majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului.

DDB a demonstrat că este un partener esențial pentru club.

Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de „football business” modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul <echipă> nu înseamnă doar primul <11> anunțat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic și administrativ, suporteri, foste glorii și parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniți pentru Dinamo, putem reuși!

E nevoie de stabilitate, competență și motivație pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, este mesajul noului administrator special al clubului pentru toată suflarea dinamovistă.

Vlad Iacob va împlini 35 de ani luna viitoare, pe 15 august.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 20.07.2022 at 22:36

    Pe unde o fi lucrat omul ăsta şi ce experienţă o avea de a fost propus acolo. O fi din categoria Şerdean, că ăştia apar ca ciupercile după ploaie, adică exact acolo unde nu te aştepţi.

  2. Gogu

    marți, 02.08.2022 at 08:05

    Pentru DD în B e foarte bun și capabil!
    Tata a fost milițian!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax